Ήττα για την Ντόρτμουντ (videos)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ντόρτμουντ από τη Φράιμπουργκ για την 2η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και μόλις στο 6’ προηγήθηκαν στο σκορ με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Γκρίφο, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σάλαϊ στο 53’. Έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς με το αυτογκόλ του Κεϊτέλ, αλλά μέχρι εκεί. Παρά την πίεση στο τελευταίο ημίωρο, η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο, γνωρίζοντας νωρίς-νωρίς την πρώτη ήττα της φετινής σεζόν.

Την ίδια στιγμή, το «2 στα 2» πέτυχε η Βόλφσμπουργκ, η οποία νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Χέρτα στο Βερολίνο. Οι πρωτευουσιάνοι προηγήθηκαν στο 60’ με πέναλτι του Λουκεμπάκιο. Όμως, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι «λύκοι» έφεραν τα πάνω-κάτω. Αρχικά, ισοφάρισαν στο 74’ με τον Μπακού και στο 88’ έφτασαν στο διπλό με τον Ενμεσά.

Την πρώτη φετινή νίκη της πανηγύρισε η Μπόχουμ, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 της Μάιντς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εξαιρετικό σλάλομ και σουτ του Χόλτμαν στο 21’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 56’ ο Πόλτερ. Βασικός για τους νικητές ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90άλεπτο, ενώ ως αλλαγή μπήκε στο παιχνίδι ο Κώστας Σταφυλίδης στο 71′, πραγματοποιώντας την πρώτη του συμμετοχή μετά από 19 ολόκληρους μήνες.

Από εκεί κει πέρα, η Άιντραχτ δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Άουγκουσμπουργκ, παραχωρώντας 0-0, ενώ ισόπαλο, αλλά με σκορ 1-1 έληξε και το παιχνίδι της Γκρόιτερ Φιρτ με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45’ με τον Κλος και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 50’ με πέναλτι του Αργκότα.

To Top