ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ήττα για τις κορασίδες του Άρη

Την ήττα με 4-2 από το junior τμήμα της Α.Ε. Τούμπας γνώρισαν οι κορασίδες του Άρη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Enjoy the game,εγκεκριμένο από την ΕΠΣΜ, 2016-2017.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κορασίδες του ΑΡΗ προσπάθησαν πάρα πολύ για να πετύχουν κάτι καλό, χάνοντας πολλές ευκαιρίες αλλά ηττήθηκαν με 4-2.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τις κίτρινες, οι οποίες δέχτηκαν γρήγορα γκολ στο 3′ της αναμέτρησης. Στην συνέχεια, ισορρόπησαν το παιχνίδι και απείλησαν την αντίπαλη εστία δύο φορές με την Κρομύδα (5΄, 8΄).

Όμως, η ισοφάριση για τις κορασίδες του ΑΡΗ ήρθε στο 10′ της αναμέτρησης με δυνατό σουτ της Δήμητρας Κρομύδα,το οποίο πήγε στην δεξιά γωνία της αντίπαλη εστίας!

Οι κίτρινες, συνέχισαν την πίεση στην αντίπαλη εστία με την Εριφύλη Γεωργαλά,την Δάφνη Αντωνιάδου και με την Δήμητρα Κρομύδα, όπου η τελευταία με όμορφο σουτ έκανε το 1-2 στο 15′ της αναμέτρησης, υπέρ των «κίτρινων».

Στο 20΄ σε μία ανύποπτη φάση η Α.Ε. Τούμπας έκανε το 2-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα κορίτσια του ΑΡΗ μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν την αντίπαλη εστία δύο φορές με την Κρομύδα και δύο φορές με την Αντωνιάδου, οι οποίες στάθηκαν άτυχες.

Έτσι, σε μια αντεπίθεση επωφελήθηκε η Α.Ε. Τούμπας και έκανε το 3-2 στο 28′ και λίγο αργότερα το 4-2.

ΑΡΗΣ (Καλογεροπούλου): Κιουρτσή (τερματοφύλακας), Μαχαιρίδου, Κρομύδα, Αντωνιάδου, Γρηγοριάδου, Θεοδωράκη, Αϊδινή, Τσιάτσου, Γεωργαλά, Κούρο».

To Top