Ήττα για τους Νέους, θετική εμπειρία για Σουνά

Την ήττα με 2-0 γνώρισε σήμερα στην Ιεράπετρα Κρήτης η Εθνική Νέων (U-18), στη δεύτερη κατά σειρά φιλική αναμέτρηση που έδωσε κόντρα στη Γαλλία, με τον Δημήτρη Σουνά να ξεκινάει ως βασικός.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι Γάλλοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο προηγούμενο φιλικό τεστ των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε προχθές, οι Έλληνες διεθνείς είχαν επιβληθεί με 3-2 των «τρικολόρ» με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή της Κ-20 να πετυχαίνει με κεφαλιά το νικητήριο τέρμα.

Ο νεαρός Χαλκιδικώτης, στην πρώτη του εμπειρία με το εθνόσημο στο στήθος, κατάφερε να πραγματοποιήσει δύο αρκετά καλές εμφανίσεις και μάλιστα να πετύχει το παρθενικό του τέρμα, δικαιώνοντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Τσάνα που τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και αποδεικνύοντας ότι ο Άρης αντιπροσωπεύεται επάξια από τους «μικρούς».

Ο Σουνάς αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Νίκου Πασσιαλή για το σαββατιάτικο παιχνίδι της Σουρωτής κόντρα στον Εργοτέλη.

ΕΛΛΑΔΑ: Χουτεσιώτης, Κωνσταντινίδης, Χουχούμης, Δημητρίου, Ζηγογιάννης, Γιαννιτσάνης, Δώνης (60′ Σούκιας, 89′ Γούτας), Αλμπάνης (53′ Σιώπης), Ιωαννίδης (60′ Παπαδημητρίου), Κλης (53′ Παναγιωτούδης), Σουνάς (60′ Μυστακίδης).

To Top