Ήττα με παράπονα για τις κορασίδες στο βόλεϊ

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισαν οι κορασίδες του Άρη από τις αντίστοιχες της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην πρεμιέρα του φάιναλ φορ, που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στο γήπεδο “Αλ. Νικολαΐδης”.

Όπως επισημαίνει και ο ΑΣ Άρης στο σάιτ του “να σημειωθεί ότι στο τέταρτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 23-21 υπέρ του Άρη, η διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Δελή, υπέπεσε σε διπλό λάθος, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στην στην ομάδα των Αμπελοκήπων να μειώσει σε 23-22 και τελικά να κατακτήσει το σετ και τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα και παρά τα παράπονα, που υπήρχαν προς το πρόσωπό της από τους φιλάθλους των “κίτρινων”, οι οποίοι βρίσκονταν στο γήπεδο, η ίδια συνέχισε την προκλητική συμπεριφορά της, λέγοντας χαρακτηριστικά στους υπεύθυνους του Άρη πως “βάζετε τους γονείς των παιδιών να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον μου”.

Αύριο οι παίκτριες του Γιάννη Σούρβαλη αντιμετωπίζουν στις 20:00 τον Αίαντα Ευόσμου, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας της διοργάνωσης”.

Τα σετ: 26-24, 24-26, 25-20, 26-24.

ΑΡΗΣ (Σούρβαλης): Χίτζιου, Κοσμά, Λαϊνάκη, Πήττα, Παπαδοπούλου (λ), Σαρηγιαννίδου, Μπουσνάκη, Γεωργούλα, Μοδιώτη, Μαναβή, Μπουλιώνη (λ), Σακαράκη.

Πηγή: arisac.gr

To Top