ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα ντροπή! Ο Άρης σκιά του εαυτού του πρόδωσε τον κόσμο του και έχασε (1-0) από τον Ιωνικό

Ήττα ντροπή και τεράστιο πισωγύρισμα! Ο Άρης σκιά του εαυτού του πρόδωσε τον κόσμο του έχασε (1-0) από τον Ιωνικό, έμεινε χωρίς νίκη μετά από δυο αγωνιστικές και βυθίζεται πλέον πρόωρα σε κρίση εσωστρέφειας. 

Οι κιτρινόμαυροι είχαν ελάχιστες καλές στιγμές στο παιχνίδι, δεν είχαν ενέργεια και πάθος και πέρα από κάποιες μεμονωμένες ενέργειες δέχθηκαν μια από τις πιο πικρές και ντροπιαστικές ήττες των τελευταίων χρόνων απέναντι στον νεοφώτιστο Ιωνικό. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ που να διασώθηκε από το ναυάγιο των κιτρινόμαυρων.

Κανένα ελαφρυντικό για κανέναν, αυτός σίγουρα δεν ήταν Άρης, αλλά σκιά του εαυτού του.

ΜΕ ΙΤΟΥΡΜΕ ΚΑΙ ΣΑΚΙΤΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Με δυο αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Ιωνικό. Ο Άκης Μάντζιος ξεκίνησε με τους Ιτούρμπε και Σάκιτς, αντί των Γκάμα και Λούμορ. Η αρχική ενδεκάδα: Ντένις, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάσα, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Καμαρά.

Ο Άρης μπήκε δυνατά, είχε σουτ με τον Σάσα στο 4′ απειλώντας την εστία του Ιωνικού, αλλά μετά το 10ο λεπτό βυθίστηκε στην νευρικότητα, δεν είχε καθαρό μυαλό και έδωσε τα ηνία του αγώνα στους γηπεδούχους. Στο πρώτο ημίωρο ήταν φανερή η αδυναμία του Άρη να ελέγξει το παιχνίδι, αλλά και να δημιουργήσει…

Mάλιστα ο Άρης δέχθηκε γκολ από τον Λένις το οποίο ακυρώθηκε στο 22΄σωστά μετά τον έλεγχο του VAR για οφσάιντ.

“ΞΥΠΝΗΣΕ” ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ

Σάσα, Εντιαγέ και Μπερτόγλιο δεν κατάφεραν να δώσουν ενέργεια στην ομάδα, ο Άρης είχε παθητικό ρόλο, για να “ξυπνήσει” στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν έχασε την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου με το σουτ του Ιτούρμπε στο 43′ , ενώ απείλησε και στο 45′ με τον Σάσα.

 

ΜΕ 4-4-2 ΣΤΟ Β΄ΜΕΡΟΣ, ΜΕΣΑ ΓΚΑΜΑ, ΑΛΙ

Ο Άκης Μάντζιος βλέποντας την κακή εικόνα του Άρη έριξε στο β΄ μέρος του Γκάμα και Αλί αντί των Ιτούρμπε και Μπερτόγλιο επιλέγοντας το 4-4-2. Οι κίτρινοι μπήκαν δυνατά είχαν περισσότερο τον έλεγχο της μπάλας στα πόδια τους και στο 49′ έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Καμαρά.

Ο Άρης κόντρα στην ροή του αγώνα (χωρίς να είναι εμφατικά καλύτερος) δέχθηκε γκολ στο 86′ όταν ο Άοσμαν με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Ντένις.
Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να καταγραφεί μια ήττα ντροπή στην ιστορία του Άρη, προδίδοντας τον κόσμο της ομάδας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Γκοτσούλιας (54’ Κάνιας), Ντάλτσιο, Γκαμπράλ (88’ Κιάκος), Αοσμάν (88’ Βαφέας), Λένις (28’ Ματσούκας), Τουράμ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάκιτς (57’ Γκάνεα), Λούκας Σάσα, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο (46’ Άλι), Μαντσίνι (68’ Χαΐροβιτς), Ιτούρμπε (46’ Μπρούνο Γκάμα), Καμαρά (82’ Μάνος).

To Top