Ήττα σοκ για την Ντόρτμουντ, 1-5 από τη Στουτγκάρδη! (video)

Απίθανα πράγματα στη Βεστφαλία, η Στουτγκάρδη διέλυσε με 5-1 τη Ντόρτμουντ βάζοντας της έτσι τεράστια εμπόδια για τον τίτλο!

Σοκ για τη Ντόρτμουντ, δέος για την Στουτγκάρδη. Χωρίς Χάαλαντ και με τους Ρόις, Σάντσο… τσακωμένους με το γκολ, οι Βεστφαλοί όχι μόνο δεν απείλησαν τους φιλοξενούμενους, αλλά διασύρθηκαν στην έδρα τους με 5-1. Πολλά λάθη για τους γηπεδούχους και η Στουτγκάρδη δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο. Στο -5 από την κορυφή οι Βεστφαλοί (με ματς λιγότερο), σκαρφάλωσε στην 6η θέση η ομάδα του Ματαράτσο.

Στουτγκάρδη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 10λεπτο είχε τρεις καλές φάσεις με Μανγκαλά, Εντό και Σόσα, αλλά ο Μπούρκι κράτησε το μηδέν. Στο 13′ ήρθε ακόμα μια καλή φάση για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Κουλιμπαλί δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει. Η Ντόρτμουντ δεν είχε τη φρεσκάδα και την έκρηξη που είδαμε στο β’ μέρος στην Αγία Πετρούπολη, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να δημιουργήσει. Η Στουτγκάρδη είχε το πάνω χέρι και στο 24′ κέρδισε πέναλτι που κέρδισε ο Κλίμοβιτς. Ο Σίλας ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη φάση πέντε λεπτά αργότερα για ένα δεύτερο γκολ, αλλά τόσο ο Κουλιμπαλί όσο και ο Κλίμοβιτε αστόχησαν από κοντά. Η Ντόρτμουντ άρχισε να πιέζει μετά το 35′ και τέσσερα λεπτά αργότερα στην πρώτη της καλή ευκαιρία βρήκε δίχτυα με εντυπωσιακό τελείωμα του Ρέινα.

Απίθανη η Στουτγκάρδη

Παράσταση για ένα ρόλο το ματς στην επανάληψη. Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο με το επιθετικό στιλ που έχει καθιερώσει λειτούργησε απέναντι σε κάθε αντίπαλο, έβαλε πολύ δύσκολα στους Βεστφαλούς και πέτυχε κάτι απίθανο. Στο 52′ η Στουτγκάρδη πέτυχε το 2-1, όταν από ασίστ του Μανγκαλά, ο Σίλας πέτυχε το 2-1. Στο 60′ ήρθε και το τρίτο γκολ, ο Σόσα έκανε την ασίστ, ο Μανγκαλά άφησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια και ο Φέρστερ σημείωσε το 3-1′. Η κατρακύλα δεν είχε τελειώσει για τους Βεστφαλούς, αφού στο 63′ ο Κουλιμπαλί με τρομερό τελείωμα διαμόρφωσε το 4-1. Κι όμως το πάρτι των φιλοξενούμενων δεν είχε τελειώσει… Στο 88′ ακυρώθηκε γκολ του Ρέινα και στο 90′ ήρθε το… πέμπτο σοκ! Λάθος του Σουλτς και ο Γκονζάλες διαμόρφωσε το 5-1.

To Top