Ήττα στην Πάτρα για τον Προμηθέα πριν τον Άρη

Ο Προμηθέας έπαιξε τη φωτιά, αδιαφόρησε για την άμυνα, πίστεψε ότι θα κερδίσει το ματς από την επίθεση και τελικά… απέτυχε, χάνοντας από την Οστάνδη για την 8η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ με 88-84 στην Πάτρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το σωμα ήταν στο παρκέ, αλλά το μυαλό πετούσε κάπου αλλού. Κι αν δεν ήταν ο Μέιερ η ήττα για τον Προμηθέα θα είχε έρθει πολύ πιο νωρίς. Ο Προμηθέας πίστεψε ότι θα νικήσει απέναντι στους Βέλγους χωρίς να προσπαθήσει. Χωρίς να ιδρώσει και να παλέψει.

Ετσι, οι Βέλγοι έκαναν πάρτι στην επίθεση, σκόραραν 88 πόντους και τη στιγμή που οι παίκτες του Γιατρά, έσπαγαν τα στεφάνια οι Βέλγοι απλά εκμεταλλεύονταν κάθε ένα από τα ξεχωριστά λάθη που έκαναν οι γηπεδούχοι.

Ο Γιατράς δεν ευτύχησε να βρει κάποιον διακριθέντα πλην του Μέιερ, του Παρκς αλλά και του Μπράουν.

Ο Γκίκας, ο Σαλούστρος, ο Χολ έμειναν στα χαμηλά, ο Κατσίβελης και ο Κασελάκης ήταν απόντες λόγω τραυματισμού κι έτσι ο Προμηθέας υποχρεώθηκε σε μία “κακή” ήττα, που ελπίζουμε όλοι να μην του κοστίσει στη συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 46-49, 63-62, 84-88

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Μπράουν 21 (2), Γκίκας 5 (1), Χωλ 8, Λίποβι 1, Σαλούστρος 2, Έλις 1, Γερομιχαλός 2, Μέιερ 33 (5), Παρκς 11, Σανδραμάνης, Τσαϊρέλης

ΟΣΤΑΝΔΗ (Τζιέρτζια): Φίλερ 11 (1), Κεστελότ 9, Μουέμα 3 (1), Σβορτζ 6 (2), Ουίλιαμς 17, Μπούζα 14 (2), Ντεσιρόν 4, Ντζόρντζεβιτς 4, Ντζούρισιτς 11, Λαμπρές 2, Λασίσι, Μάριτς 7

To Top