Νέα ήττα (1-0) με άλλο ένα φθηνό γκολ, αλλά ανοικτοί οι λογαριασμοί

Για άλλον έναν αγώνα ο Άρης δέχθηκε ένα “φθηνό” γκολ, ένα γκολ ποδοσφαιρικής αφέλειας και έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας. Η ήττα με 1-0 στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό του “Κλεάνθης Βικελίδης” (31 Οκτωβρίου), αλλά μέχρι τότε αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης παρουσιάστηκε στον Βόλο με πέντε αλλαγές στην 11αδα του απέναντι σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ήθελε να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλό του και εν μέρει τα κατάφερε. Στιγμές αδράνειας από το κεντρικό δίδυμο (Πουλίδο – Έλσνερ) δεν υπήρξαν και η μοναδική φάση που έκανε ο Ολυμπιακός ήταν στο 32′ όταν ο Μπουζάνης από λανθασμένη έξοδο έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να απειλήσουν, όμως σε δεύτερο χρόνο ήταν σωστά τοποθετημένος.

Ο Άρης προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του σε αυτό το διάστημα, δεν ανοίχτηκε και απείλησε ουσιαστικά μόνο σε μια φάση, όταν στο 17′ κόρνερ του Σουνά έφερε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Τριανταφυλλάκος δεν πλάσαρε σωστά.

Στο δεύτερο μέρος, οι κίτρινοι είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν από την εξαιρετική σέντρα του Ιμπέχ ο Αγγελούδης με κεφαλιά “ψαράκι” έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία του Γκίτκου. Ο Βαζάκας έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, έβαλε τον Κατσίκη αντί του Ολίσε, έπαιξε με έναν αμυντικό χαφ, ρισκάροντας και το ρίσκο του βγήκε στο 74′ όταν η άμυνα του Άρη προσέφερε στον Ολυμπιακό Βόλου ένα εύκολο γκολ. Κόρνερ του Μπρέσκα με πάσα στον Κατσίκη, που δεν βρήκε αντίπαλο μπροστά του και παρότι έκανε ένα… χλιαρό σουτ, αιφνιδίασε τον Μπουζάνη, ο οποίος δεν μπλόκαρε σωστά και είδε τη μπάλα να περνάει την εστία του.

Οι κίτρινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ο Μιλίνκοβιτς ελάχιστα λεπτά πριν το γκολ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του με Αγκάνθο, Νταμαρλή και Μανιά, αλλά ευκαιρία δεν έκανε η ομάδα του, πέρα από την φάση του ’88 που ο Μανιάς έφυγε από κανονική θέση και ήταν μόνος του με τον Γκίτκο, όμως ο Αρετόπουλος υπέδειξε οφσάιντ με προτροπή του βοηθού του…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας (83′ Μινδώνης), Ολίσε (58′ Κατσίκης), Μπρέσκα, Καπετάνος, Ακόστα, Γκούρμα (64′ Γιενκά).

ΑΡΗΣ: Μπουζάνης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τσουμάνης, Τριανταφυλλάκος, Έλσνερ, Σουνάς (67′ Νταμαρλής), Ιμπέχ (60′ Αγκάνθο), Καραγιάννης (72′ Μανιάς), Αγγελούδης.

* Η φωτογραφία είναι από το goalpost.gr

 

To Top