Ήττα στο ντέρμπι και παράπονα για τη διαιτησία

«Καζάνι» που βράζει είναι η γυναικεία ομάδα του Άρη για τη διαιτησία του σημερινού της αγώνα με τον Ναύαρχο Βότση, όπου οι «κίτρινες» γνώρισαν την ήττα με 3-2 σετ, σ΄ ένα ματς, που, όμως, όπως καταγγέλλουν, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι ρέφερι (Μαυρίδης-Πεχλίδης).

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικιές, αν και θα μπορούσαν, εντούτοις, δεν ζήτησαν αναβολή του αγώνα τους από την ΕΟΠΕ, λόγω του τραγικού συμβάντος της απώλειας του Γιώργου Περσιανλή, ωστόσο, όπως υποστηρίζουν η Ομοσπονδία δεν τις σεβάστηκε εξίσου, ορίζοντας ένα άπειρο διαιτητικό δίδυμο να διευθύνει ένα τόσο δύσκολο ματς.

Πάντως, ο Φρέντι Μπρουκς, του οποίου το ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη δεν στέφθηκε με επιτυχία, και οι συνεργάτες του, μετά το πέρας του αγώνα, μοίρασαν συγχαρητήρια στα κορίτσια, τα οποία ήταν εμφανώς επηρεασμένα από την απώλεια του Γιώργου Περσιανλή, για την μαγκιά που είχαν να γυρίσουν το ματς και να διεκδικήσουν στα ίσα τη νίκη.

Τα σετ: 29-27, 25-19, 12-25, 19-25, 15-13

Ν. Βότσης: (Δεληγιάννη): Χατζηεφραίμογλου, Σάγκοβιτς, Λίτσιου, Λυκούδη, Κώστα, Τσομπανίδου, Καψαμπέλη (λ), Αγγελοπούλου, Γκολέμα Καραγιαννοπούλου, Γκινάλη, Παπαφωτίου.

Άρης (Μπρουκς): Ωρολογοπούλου, Κοτέογλου, Δαουλτζόγλου, Βελίκοβα, Γάτση, Καλανταρίδου, Διαμαντή (λ), Κοσμά, Μέλκα.

To Top