Ήττα στο τάι μπρέικ για Άρη – Στροφή στο πρωτάθλημα!

Αν και προσπάθησε πολύ, εντούτοις, ο Άρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Νίκη Αιγινίου στο τρίτο και τελευταίο ματς για το League Cup.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Οι δύο προπονητές, πάντως, Αντρέι Κράβαρικ και Γιάννης Μέλκας είχαν την ευκαιρία να κάνουν διάφορες δοκιμές ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε λίγες ημέρες, με τον Γιάννη Κυριακίδη να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να προφυλαχθεί.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κίτρινοι» με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους βρέθηκαν από την έναρξη του πρώτου σετ πίσω στο σκορ (8-10), με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν εύκολα στο 0-1 (19-25).

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο σετ, με τους παίκτες του Αιγινίου να παίρνουν από το πρώτο σέρβις κεφάλι στο σκορ και να φτάνουν στο 25-20 χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει στο τρίτο σετ και το κατάφερε, αφού προηγήθηκε με 6-4 μέχρι που η Νίκη ισοφάρισε σε 8-8. Οι δύο ομάδες συνέχισαν χέρι–χέρι στο σκοράρισμα, με τους «κίτρινους» να μειώνουν τελικά σε 2-1 (25-22).

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο τέταρτο σετ, με τους γηπεδούχους να κατακτούν το σετ με 25-22 και να οδηγούν την αναμέτρηση στο τάι μπρέικ.

Εκεί, μια λάθος διαιτητική απόφαση στο 11-13 ήταν αρκετή να δώσει τη νίκη στη… Νίκη με 3-2 σετ.

Άρης (Κράβαρικ): Ντίνας, Ρόλιτς, Χαριτωνίδης, Αρμενάκης, Γάτσης, Τσοπάνογλου (λ.), Ναζίρης, Ίλιτς , Παπαδημητρίου, Χατζηπαραδείσης.

Νίκη Αιγινίου(Μέλκας): Β.Γεωργόπουλος, Μπλανκενάου, Γκορίδης, Νταλέγκι, Μαυροβουνιώτης, Μακλάχλιν, Αγγελής (λ.), Αναστασιάδης, Παράσογλου, Αλ.Γεωργόπουλος.

To Top