Ήττα της ΑΪΚ στην Αρμενία (2-1) και αποβολή του αντικαταστάτη του Σούντγκρεν!

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΪΚ Στοκχόλμης για τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Αραράτ στην Αρμενία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Σουηδούς να χάνουν 2-1!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ήττα σε συνδυασμό με την αποβολή του αντικαταστάτη του Ντάνιελ Σούντγκρεν στη δεξιά πλευρά της ΑΪΚ, Ρόμπερτ Λάντστορμ, αυξάνει ενδεχομένως τις πιθανότητες συμμετοχής του Σούντγκρεν στον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στις 17 Ιουλίου.

Οι άνθρωποι του Άρη, φυσικά, δε θέλουν να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς εάν ο Σούντγκρεν αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι, τότε χάνει αυτομάτως το δικαίωμα συμμετοχής με τους «κιτρινόμαυρους» στα προκριματικά και στα πλέι οφ του Europa League.

Τόσο ο Άρης, όσο και ο ίδιος παίκτης είχαν πιέσει όλες τις τελευταίες μέρες τους ιθύνοντες της ΑΪΚ να μην αγωνιστεί ο Σουηδός σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο σημερινό παιχνίδι δεν ήταν στην αποστολή, όμως η αποβολή του Λάντστορμ δημιουργεί πρόβλημα στην ΑΪΚ, που θέλει να καλύψει το κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για την ιστορία οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3’ με πέναλτι του Αβετισιάν, με τον Λούντστορμ να αντικρίζει την πρώτη κίτρινη κάρτα και τη δεύτερη δέκα λεπτά αργότερα (13’) για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 39’ ο Ομπάσι ισοφάρισε για την ΑΪΚ και στο 45’ ξανά ο Αβετισιάν έκανε το 2-1.

To Top