ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ήττα της Εθνικής Ελπίδων 1-0 από τη Λευκορωσία, βασικός ο Παναγίδης

Ήττα εκτός προγράμματος για την Εθνική Ελπίδων!

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Λευκορωσίας και τα περιθώρια για την κατάληψη της 2ης θέσης στον όμιλο στα προκριματικά του Euro u21 στενεύουν υπερβολικά. Ο Παναγίδης του Άρη ήταν βασικός με σχετικά καλή απόδοση.

Ισορροπημένο το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, με τη «γαλανόλευκη» να μην έχει σε καλή βραδιά ορισμένους παίκτες που θα περίμενε να… τραβήξουν το κουπί, με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στη δημιουργία. Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς σκορ και με αρκετά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν που απέφεραν έξι κίτρινες κάρτες συνολικά, με την Ελλάδα να βλέπει τους Λευκορώσους να ανοίγουν το σκορ στο 57ο λεπτό με πέναλτι του Μαρτίνοφ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και του αγώνα συνολικά, παρεμβαίνοντας με τις αλλαγές του από τον πάγκο αλλά δεν τα κατάφερε, με την Εθνική να μην έχει το πρόσωπο των προηγούμενων αγώνων της.

Και μοιραία γνώρισε μια άσχημη ήττα, η οποία της περιορίζει τις πιθανότητες για την κατάληψη της 2ης θέσης. Διότι η Ελλάδα παραμένει τρίτη, ούσα στο -2 από την Κροατία που έχει και δύο ματς λιγότερα όμως και δείχνει αυτή τη στιγμή να κρατά στα χέρια της τις ελπίδες πρόκρισης!

Λευκορωσία (Σαρχέι Γιαρόμκα): Σκάπετς, Μπάρανοκ, Ναζαρένκα, Κασαράμπ, Σβιντίνσκι, Ντουσέφσκι (64′ Γκούζ), Μπουράκ (74′ Κρασνού), Πιατσούρα (78′ Κατλιάρου), Αγκέεφ, Μαρτίνοφ (78′ Χρούτσκο), Σβεντσίκου (78′ Ζουραλίου).

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κίτσος, Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτου, Κρυπαράκος, Σουρλής (81′ Νιάρχος), Κουρφαλίδης (59′ Μεταξάς), Δαρέλας (59′ Αποστολάκης), Παναγίδης, Ζουγλής (59′ Σοφιανός), Τζίμας (59′ Κοσίδης).

To Top