Ήττα της Ελπίδων από την Κροατία (0-1) και… όνειρο απατηλό η πρόκριση στο Euro 21 – Μπήκε αλλαγή στο 88′ ο Μπαγκαλιάνης

Ο στόχος της Εθνικής Ελπίδων για παρουσία στα τελικά του Euro-21 μοιάζει πλέον… όνειρο απατηλό. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα ηττήθηκε στη Λεωφόρο με 1-0 από την Κροατία του Μπίσκαν κι απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις θέσεις που δίνουν «εισιτήρια».

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα φιλοξένησε την Κροατία U21 για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 σκορ.

Άνευρη, άχρωμη και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της, η «γαλανόλευκη» δεν τα κατάφερε κόντρα στην ομάδα του Μπίσκαν, με αποτέλεσμα το όνειρο του EURO U21 να… απομακρύνεται.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική δεν απείλησε ποτέ την εστία των Κροατών, με τον Μάγιερ να «πληγώνει» την ομάδα του Γκούμα στο 27ο λεπτό.

Πλέον και μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, οι ελπίδες για κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων είναι μόνο μαθηματικές. Το σύνολο του Γκούμα βρίσκεται στην 4η θέση με 13 βαθμούς και τον Νοέμβριο θα φιλοξενήσει την Τσεχία και την Σκωτία.

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 88′.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Αποστολάκης (73’ Ουές), Διαμαντής, Νικολάου (73’ Εμμανουηλίδης), Κατράνης, Ρέτσος, Θ. Τσιγγάρας (46’ Βρουσάι), Παπανικολάου, Μπουζούκης (79’ Ξενιτίδης), Α. Τσιγγάρας (88’ Μπαγκαλιάνης), Δουβίκας

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σέμπερ, Σούταλο, Σόσα, Έρλιτς, Νέγιασμιτς, Ιβανούσετς (90’ Σβέρκο), Μόρο, Μάγερ (66’ Μπίστροβιτς), Γκβάρντιολ, Μούσα (79’ Κουλένοβιτς), Σπίκιτς (67’ Βίζινγκερ)

To Top