Ήττα του Άρη από την ΑΕΚ στο βόλεϊ ανδρών

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Άρη ηττήθηκε με 0-3 σετ από την Α.Ε.Κ. εντός έδρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Pre League, σε ένα αρκετά «κλειστό» παιχνίδι.

Και τα τρία σετ ήταν «κλειστά» με τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο σετ, ο Άρης από την αρχή βρισκόταν μπροστά στο σκορ, φτάνοντας και τη διαφορά στο +5, έχοντας κάνει το 17-12. Ωστόσο η ΑΕΚ μετά το 21-18 ισοφάρισε και κατέκτησε το σετ με 24-26.

Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ από νωρίς πήρε προβάδισμα, ο Αρης ισοφάρισε σε 17-17 αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν τη συγκέντρωσή τους και το έχασαν με 22-25. Στο τρίτο και τελευταίο σετ η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα, οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν στον πόντο κάνοντας το 18-19, ωστόσο δεν κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και ηττήθηκαν με 23-25.

Τα σετ: 0-3 (24-26, 22-25, 23-25).

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Σιδηράς.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Χρήστος Πάτρας): Αραούχο, Παυλίδης, Στεφανίδης Χρ., Πεντίδης, Στεφανίδης Μ., Ελ Γκαρουτί / Κουτσονίκας Ε. (λ), Τζελάτη, Γραμμενούδης.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Μελές, Μπατατζίμ, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Αμορίμ, Ρούσης / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Ράμος, Κονίδης.

To Top