ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ήττα του Άρη στο φιλικό κόντρα στον Κολοσσό

Ο Άρης στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό του, γνώρισε την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου με 61-87, σε ένα παιχνίδι όπου φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Οι «κίτρινοι» δεν ειχαν την ίδια ενέργεια σε σχέση με τον χθεσινό αγώνα, είχαν κενά στην άμυνα όπως και προβλήματα στην επιθετική συνεργασία.

Ο Άρης μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 11-8 αλλά η συνέχεια ανήκε στον Κολοσσό. Οι παίκτες του Καστρίτη είχαν πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία και αυτό έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με 12-17 και να κλείσουν την πρώτη περίοδο με 14-24.
Στην δεύτερη περίοδο ο Κολοσσός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας στο +14 (14-28) αλλά και στο +18 (22-40) στο 16ο λεπτό. Ο Καστρίτης προσπάθησε να βρει το κατάλληλο σχήμα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, η οποία έδειχνε να μην έχει την ίδια ενέργεια με το χθεσινό παιχνίδι.
Το σχήμα με Νότε, Χάγκινς, Τολιόπουλο, Χόρκλερ και Σανόγκο, βοήθησε στο να μειωθεί η διαφορά στους 13 πόντους (34-47) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην τρίτη περίοδο ο Άρης δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο μέρος. Αμυντικά προβλήματα, επιθετική δυσλειτουργία με τον Κολοσσό σταθερά να έχει μία διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους. Μάλιστα οι Ροδίτες προηγήθηκαν με 42-69, πριν το 45-69 της τρίτης περιόδου.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Καστρίτης δοκίμασε αρκετά σχήματα τα οποία ήθελε να δει, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ο Κολοσσός παρέμεινε στην θέση του… οδηγού και έφτασε στην νίκη με 61-87.
Τα δεκάλεπτα: 14-24, 34-47, 45-69, 61-87

To Top