ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ήττα των κορασίδων του Άρη από τον… Άρη!

Την ήττα με 1-0 από το προπαιδικό του Άρη γνώρισαν οι κορασίδες του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα τους για τις θέσεις 9-15.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κορασίδες του ΑΡΗ ηττήθηκαν από το προπαιδικό του ΑΡΗ με 1-0 σε έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες και παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και έχοντας δύο δοκάρια.

Στο 12′ της αναμέτρησης οι κίτρινες έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ,όταν η Μαρία Θωμαδάκη έκανε ένα ωραίο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στην συνέχεια της φάσης πήρε την μπάλα η Δήμητρα Κρομύδα και το σουτ που έκανε το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ και μετά ξανά πήρε την μπάλα η Μαρία Θωμαδάκη και το σουτ της απέκρουσε πάλι ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ και μετά ξανά πήρε την μπάλα η Δήμητρα Κρομύδα και το σουτ της απέκρουσε πάλι ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινες μπήκαν πολύ δυνατά και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα με την Μαρία Θωμαδάκη,την Δάφνη Αντωνιάδου και την Δήμητρα Κρομύδα και σε τρεις περιπτώσεις παρά λίγο να εκμεταλλευτούν το λάθος των αντίπαλων αμυντικών και να πετύχουν το 0-1.

Στην συνέχεια όμως και στο 37′, οι κίτρινες σε μία αντεπίθεση των αγοριών του ΑΡΗ δέχτηκαν γκολ και το σκορ έγινε 1-0 υπέρ του προπαιδικού του ΑΡΗ.

Μετά, οι κίτρινες πήραν ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησαν να πετύχουν ένα τέρμα και να ισοφαρίσουν τον αγώνα.

Έτσι,στο 45′ της αναμέτρησης η Δάφνη Αντωνιάδου με πλάσε έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από πολύ καλή θέση τετ α τετ όπου βρισκόταν στο ύψος της μικρής περιοχής.

Ακόμα, στο 48′ η Μαρία Αναστασιάδου με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Βήκα (τερματοφύλακας), Αγαθαγγελίδου, Αναστασιάδου Μαρία, Γουναρίδου, Θωμαδάκη(αρχηγός), Κέζου, Μπασματζίδου, Παρούση, Πολυχρονιάδου, Σιδερά, Σελεμίδου, Σιδηροπούλου, Καπόν, Αντωνιάδου, Κρομύδα, Σοφιολάκη,Κιουρτσή (τερματοφύλακας)».

To Top