Ήττα (0-1) για τον Ατρόμητο από την ΑΕΚ πριν το Κλεάνθης Βικελίδης

Ήττα (0-1) για τον Ατρόμητο από την ΑΕΚ πριν το Κλεάνθης Βικελίδης και τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη για τους οκτώ του θεσμού.

Η ΑΕΚ, στο ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο, επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι χάρη σε εξαιρετικό γκολ του Νέναντ Κρίστισιτς και έκανε αποφασιστικό βήμα για να “κλειδώσει” την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με την… αύρα του Σέρχιο Αραούχο και παρά τις σημαντικές απουσίες των Όγκνιεν Βράνιες, Πέτρου Μάνταλου και Νέλσον Ολιβέιρα, η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι, επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου. “Χρυσός” σκόρερ ο Νέναντ Κρίστισιτς στο 64ο λεπτό, με τον Σέρβο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχη κεφαλιά ύστερα από εξαιρετική σέντρα του MVP Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Πλέον, ύστερα από τη συγκεκριμένη σημαντική νίκη, οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν αποφασιστικό βήμα για να “κλειδώσουν” την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας, μάλιστα, τον βασικό διώκτη, Παναθηναϊκό εντός έδρας την επόμενη εβδομάδα. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος πραγματοποίησε μία μέτρια εμφάνιση και βλέπει τις ελπίδες για εξάδα να μειώνονται αισθητά.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κατράνης, Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης, Μπουσουλάτζιτς (71′ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (71′ Βέλλιος), Νταβιώτης (75′ Ντε Πο), Ενσικουλού, Γιακουμάκης

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σιμάνσκι (85′ Σαμπανάντζοβιτς), Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Λιβάια (90+1′ Αλμπάνης), Αραούχο (53′ Βέρντε)

To Top