Ήττα (0-2) και περιπέτειες για την ΑΕΚ

Mε γκολ των Βιτόλο (55′), Σο (70′) επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ που μετά το 1-0 έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κατίδη, o οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απίστευτη γκέλα του Πίντο για να κάνει το 1-1.

Η ΑΕΚ βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, αν αναλογιστεί κανείς το δύσκολο πρόγραμμα πρόγραμμα που ακολουθεί, το υλικό της και βεβαίως τα αποτελέσματα των ομάδων που επίσης διεκδικούν την παραμονή.

Στο 83′ ο Φάμπρι έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Φιγκερόα, ο οποίος στην πρώτη επαφή με την μπάλα παραλίγο να χρηστεί σκόρερ. Στο λίγο που αγωνίστηκε ο Αργεντινός έδειξε πόσο κατέχει το ποδόσφαιρο, αν και είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για έναν παίκτη που έχει μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης και ταυτόχρονα δεν είναι 100% έτοιμος.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 55′ Βιτόλο, 70′ Σο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 27′ Τσουκαλάς, 69′ Μπουγαΐδης, 71′ Γκερέιρο – 54′ Μαρίνος, 60′ Ζέκα, 62′ Βιτόλο

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Μητρόπουλος, Φέτσης (70′ Παυλής), Κορδέρο (80′ Σταματής), Γκερέιρο, Κατίδης (80′ Καραλής), Πετρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Μαρίνος, Σο (90+’ Τριανταφυλλόπουλος), Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας (86′ Φορναρόλι), Εσπάρθα (85′ Φιγκερόα).

To Top