Ήττα (0-3) για την Κ20 από τον Ολυμπιακό

Υπό το βλέμμα των προπονητών της πρώτης ομάδας, Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή, η Κ20 του έχασε με σκορ 3-0 από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού.

 Οι δύο προπονητές του Αρη βρέθηκαν στην κερκίδα και παρακολουθούν την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου, αλλά είδαν την κιτρινόμαυρη ομάδα να μένει μακριά από τις νίκες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στο6’ ο Λύρας βγήκε σε τετ-α-τετ και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Στο46’ο Άρης έχασε εκπληκτική ευκαιρία. Ο Καραγιάννης έστρωσε  στον Λεμονή, ο τελευταίος σούταρε δυνατά, όμως ο Λεάντρο την τελευταία στιγμή έβαλε το κεφάλι του και η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το δεξί «παραθυράκι» του Βλάχου.

Στο89’έγινε το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Ιωαννίδης βρέθηκε μόνος στη καρδιά της περιοχής του Αρη και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο, ενώ στο92’έγινε το 3-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Παπασάββας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αρη και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Λιάρος, Ποζίδης (65’Μπελούλης), Κοπαλίδης, Μπιμπισίδης, Αντωνιάδης, Σταυρόπουλος, Λεμονής (82’Κρυστάλλης), Παλιάτσιος, Ρένια, Καραγιάνης
Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Σιώπης.Μ, Σιώπης.Δ, Βουτσιώτης, Ιωανίδης, Σουκιάς, Λύρας.

 

To Top