Ήττα (1-0) του ΠΑΟΚ στη Δανία πριν τον Άρη – Δοκάρι της Μίντιλαντ στο 90′

Ο ΠΑΟΚ έχασε στη Δανία με 1-0 από τη Μίντιλαντ, πριν το ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε, στάθηκε τυχερός στο φινάλε με το δοκάρι των γηπεδούχων και πλέον την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα θα είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Η Μίντιλαντ ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της καλή στιγμή, στο 20′, η οποία βέβαια έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της… αμυντικής ολιγωρίας του ΠΑΟΚ. Τεράστιο το κενό στα αριστερά, με τον Εβάντερ να βρίσκει με υπέροχη μεταβίβαση τον ξεχασμένο Άντερσον, ο οποίος έκανε το 1-0 με δυνατό διαγώνιο σουτ.

Καλή -και μάλιστα τεράστια- στιγμή μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκαν οι Δανοί στο 90′, με τη μακρινή σουτάρα του Τσαρλς, η οποία προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη (κοντά στη συμβολή), με το 1-0 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79′ Ελ Καντουρί) – Τσιγγάρας, Σβαμπ (69′ Βιεϊρίνια) – Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (79′ Σοάρες), Μιτρίτσα (46′ Μπίσεσβαρ) – Άκπομ.

To Top