Ήττα (3-1) για τον Άρη στο ντέρμπι των Νέων

Ήττα (3-1) για τον Άρη στο ντέρμπι των Νέων (K19) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο 22’ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0, όταν ο Τζοβάρας μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Τελικά, έφτασαν στο 1-0 στο 24’, με τον Μπαλογιάννη να πετυχαίνει γκολ  από το σημείο κοντά στο κόρνερ από τα δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Άρη μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά, όπου κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν ψηλά,  ωστόσο δεν κατάφεραν να σημειώσουν την μεγάλη φάση, προκειμένου να ισοφαρίσουν το ματς.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε μέσα σε δυο λεπτά να πετύχει δυο γκολ.  Αρχικά μετά από ασίστ του Χατζηστραβού, ο Πουρναράς κατάφερε να γράψει το 2-0 και στο 75’. Ένα λεπτό αργότερα, ο Δούμτσης έβγαλε την σέντρα, με τον Τζοβάρα να γράφει με κεφαλιά το 3-0.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο σκορ και συγκεκριμένα στο 87’, όταν ο Σιούτας κέρδισε στο τετ α τετ τον Παπαδόπουλο.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 58 βαθμούς σε 20 βαθμούς και παραμένει πρώτος, με την 2ηΑΕΚ να ακολουθεί με 45 και ματς περισσότερο. Στους 32 βαθμούς παρέμεινε ο Αρης σε 21 ματς και είναι 7ος.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Γαϊτανίδης (Δούμτσης 64′), Τζοβάρας (Πανίδης 79′), Γκαργκαλατζίδης (Πουρνάρας 64′), Χατζηστραβός

ΑΡΗΣ (Μελισσάς): Μπαταλαμάς, Τράκας, Χατζηπιρπιρίδης, Καλλίδης, Κοντοπούλης, Σενγκέρκης, Μπαγκαλιάνης, Μπαλικτσής, Κοντοπούλης (Σιούτας 76′), Ψωματάκης (Παπανίκος 46′), Τσανγκαλίδης (Μπακούτσης 46′).

To Top