Ήττα (9-8) για το πόλο του Άρη στην Χαλκίδα, χάθηκε η πρώτη θέση

Την έκπληξη ίσως της αγωνιστικής πέτυχε ο ΝΟ Χαλκίδας, επικρατώντας εντός έδρας του Άρη με 9-8 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών, σβήνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες των κιτρινόμαυρων για κατάκτηση της 1ης θέσης του ομίλου, την στιγμή πάντως που έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ ανόδου.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Το παιχνίδι ήταν πολύ αμφίρροπο και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε στα ίσα με 1-1, ενώ στο δεύτερο οκτάλεπτο, που ήταν και πιο «γεμάτο» από πλευράς γκολ, η Χαλκίδα πέρασε μπροστά με 4-3. Στην τρίτη περίοδο οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν και πέρασαν μάλιστα εκείνοι μπροστά με 6-4, πριν μειώσει ο Μπουρνάζος σε 6-5.

Στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου, ο Άρης ξαναπήρε διαφορά δύο γκολ με τον Παπαθεοδώρου, αλλά η Χαλκίδα ισοφάρισε σε 7-7. Ο Παπαθεοδώρου πέτυχε ένα ακομη γκολ για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 8-7, όμως Μπουρνάζος και Παύλος Μερκουριάδης 50 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς ολοκλήρωσαν την ανατροπή για τον ΝΟΧ.

ΝΟ Χαλκίδας – Άρης Θεσσαλονίκης 9-8 (1-1, 3-2, 1-3, 4-2) 

ΝΟ Χαλκίδας (Πηνελόπη Πουλή): Τρίκας, Οικονόμου, Παλαιολόγος, Γάτος 1, Αλαφάκης Ι., Καρλής, Μερκουριάδης Π. 3, Πικρίδας, Αθανασίου, Μπουρνάζος 3, Μερκουριάδης Ν. 2, Βλάχος, Αλαφάκης Β., Νίκας

Άρης Θεσσαλονίκης (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Μουστεράκης 2, Παπαθεοδώρου 2, Αλιαπούλιος 2, Μίχας, Γεωργαλάς, Καλογεράς, Πισίας 1, Σολογάνης, Δημητριάδης 1, Σιώης, Κουνέλας

To Top