ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ήττες για τους Έλληνες του NCAA

Τάιλερ Ντόρσεϊ, Ιωάννης Δημακόπουλος και Κωνσταντίνος Μήτογλου έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και δε μπόρεσαν να οδηγήσουν τις ομάδες τους σε νίκες.

Κακό βράδυ για τους Έλληνες του ΝCAA. Ντόρσεϊ, Μήτογλου και Δημακόπουλος δεν έφτασαν στα συνηθισμένα τους αγωνιστικά στάνταρ και έφυγαν ηττημένοι από τα παρκέ του Κολεγιακού Πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, ο Ντόρσεϊ πάτησε παρκέ για 33 λεπτά και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, όμως δε μπόρεσε να βοηθήσει το Oregon να αποφύγει την ήττα από το Colorado με 74-65. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ντέρικ Ουάιτ με 23 πόντους, ενώ από τους ηττημένους πάλεψε ο Πέιτον Πρίτσαρντ, με 19 πόντους.

Παράλληλα, το Wake Forest δεν τα κατάφερε κόντρα στο ισχυρό Duke (85-83), με τον Κωνσταντίνο Μήτογλου να μετρά 4 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής. Από τους νικητές διακρίθηκε ο Λουκ Κέναρντ (34 πόντοι), με τον Μπράιαντ Κρόφορντ να ξεχωρίζει από τους ηττημένους (26 πόντοι).

Τέλος, το UC Irvine ηττήθηκε από το UC Davis με 74-65, με τον Ιωάννη Δημακόπουλο να μετρά 6 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τσίμα Μονέκε με 22 πόντους, ενώ από το UC Irvine διακρίθηκε ο Εβάσου Βόρκου, με 18 πόντους.

To Top