Ήφαιστος: Τελειώνει ο Λιτλ, έρχεται ο Τέρνερ

Ο Μάριο Λιτλ υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και έτσι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ήφαιστο Λήμνου, ο οποίος παίρνει τον Έλστον Τέρνερ στη θέση του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ηπρώτη αλλαγή στο ρόστερ του Ηφαίστου είναι προ των πυλών. Μολονότι αυτή δεν ήταν στα πλάνα της νησιώτικης ομάδας, ένα σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Μάριο Λιτλ, αναγκάζει τους ανθρώπους του Ηφαίστου να τον αντικαταστήσουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας της Λήμνου, έχοντας 9/8 πόντους και 1,9 ασίστ σε 14 συμμετοχές (δεν είχε χάσει παιχνίδι), ωστόσο η διοίκηση θεώρησε πως με το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στο ματς με το Ρέθυμνο ξεπέρασε τις “κόκκινες” γραμμές της ομάδας και έναν απαράβατο όρο, στον οποίο δεν μπορεί να δείξει καμία επιείκεια.

Για την ακρίβεια, 4′ πριν από τη λήξη του αγώνα με την κρητική ομάδα, ο τεχνικός του Ηφαίστου ζήτησε από τον Λιτλ να περάσει στο παιχνίδι, με τον παίκτη να δυσανασχετεί και να έχει μία διένεξη με τον προπονητή του, ο οποίος εν συνέχεια τον έστειλε στα αποδυτήρια. Ο Αμερικανός ήταν εκτός εαυτού, πέταξε μπουκάλια και έσπασε την πόρτα των αποδυτηρίων. Αυτό το παράπτωμα τον φέρνει στην έξοδο.

Ο Ήφαιστος μάλιστα, όπως αναφέρει και το Sportando έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Λιτλ, στο πρόσωπο του Αμερικανού Έλστον Τέρνερ. Πρόκειται για έναν 29χρονο γκαρντ ύψους 1,96μ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη γερμανική Μπρεμερχάβεν μετρώντας 12,7 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ στο γερμανικό Πρωτάθλημα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε αρκετές ιταλικές ομάδες, όπως η Μπρτίντιζι, η Τρεβίζο και η Κρεμόνα.

To Top