Ή δώστε το πόρισμα ή εξηγείστε τι συμβαίνει στον κόσμο και σταματήστε το παιχνίδι των “διαρροών”!

Αυτό που γίνεται με το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ Άρης ξεφεύγει από κάθε λογική και εξαντλεί και το τελευταίο όριο υπομονής και καλής διάθεσης του κόσμου της ομάδας.

Από τη μια οι φορείς του Άρη (ΚΜΑ, ΠΑΕ, ΑΣ, σύνδεσμοι) δεν παρέλαβαν το πόρισμα και παρέπεμψαν τους πάντες στην γενική συνέλευση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Από την άλλη υπάρχουν διαρροές και συμπεράσματα από το πόρισμα με μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Είναι φανερό ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο αυτό το “παιχνίδι”. Ο κόσμος θέλει να μάθει την αλήθεια. Είτε, λοιπόν, θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα (για το οποίο η NEXIA πληρώθηκε από λεφτά Αρειανών και ουκ ολίγα, πάνω από 26.000 ευρώ), είτε θα πρέπει να εξηγήσουν στον κόσμο του Άρη γιατί δεν το δίνουν.

Το να διαρρέουν “υποθέσεις” δεν εξυπηρετεί κανέναν. Όλοι μπορούν να αντιληφθούν ότι υπήρξε κακοδιαχείριση από αυτούς που διοικούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Και πώς να μιλάμε για κακοδιαχείριση, όταν ο Άρης είναι βουτηγμένος σε χρέη 32.000.000 ευρώ!

Όλοι όμως θέλουν να μάθουν την αλήθεια και να δουν να αποδίδονται ευθύνες. Οι διαρροές, οι σκιές, το κρυφτούλι και τα υπονοούμενα δεν εξυπηρετούν κανέναν, πόσο μάλλον τον ίδιο τον σύλλογο. Eδώ και 1,5 χρόνο “σέρνεται” η ιστορία του πορίσματος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο το ίδιο γαϊτανάκι. Τώρα ξεκάθαρες κουβέντες από όλους.

To Top