«Ή κάποιοι έκλεβαν ή έγιναν διαχειριστικά λάθη στο διάτρητο σώμα του Άρη»!

Καυστικός ήταν στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Ψηφίδης. Αρχικά υπογράμμισε ότι το σώμα του Άρη είναι διάτρητο, ενώ παραδέχθηκε ότι στο θέμα των χρεών υπάρχουν τεράστιες ευθύνες.

Αρχικά τόνισε ότι: «Το δ.σ. είναι ειδικού σκοπού. Κληθήκαμε να ηγηθούμε την ΠΑΕ σε μια κρίσιμη στιγμή. Το πρόβλημα είναι εσωτερικής συνοχής και προσανατολισμού, πέρα από οικονομικό, διοικητικό και αγωνιστικό».

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Η διοίκηση στην ΠΑΕ μοιάζει με μισοβουλιαγμένο καράβι. Το νέο δ.σ. άμεσα έδεσε το χοντρό συρματόσχοινο για την σταθεροποίησή του. Το αγωνιστικό με 13 βαθμούς και την θέση αναδεικνύει το χάλι που παραλαμβάνει το νέο δ.σ.. Είμαστε στο δ.σ. 15 μέρες, αλλά ο Άρης είναι διάτρητο σώμα. Δεν αρκούν τα παραπάνω αρνητικά, βρίσκουμε τον κόσμο του Άρη διχασμένο από παλιούς παράγοντες, ιδιοκτήτες ραδιοφώνων και άλλους παρατρεχάμενους. Το σώμα του Άρη ήταν διάτρητο.

Υπάρχει τώρα εξαιρετική συνοχή στο διοικητικό συμβούλιο και θα την επεκτείνουμε σε όλα τα τμήματα που απαρτίζουν τον Άρη, στα ΜΜΕ και στη κοινή γνώμη. Θέλω να μας πιστέψτε. Δεν έχουμε χρόνο. Λειτουργούμε σε φανταστικούς ρυθμούς. Η ΚΜΑ έχουν τοποθετήσει τους δύο άμεσους στόχους. Ο πρώτος είναι η ένταξη στο άρθρο 99. Ο δεύτερος είναι η άμεση αναρρίχηση στην βαθμολογία. Οι 5 της ΚΜΑ και οι 7 του νέου δ.σ. θα αντιμετωπίσουμε όλα».

Σχετικά με τα χρέη ήταν κατηγορηματικός:

«Ή κάποιοι έκλεβαν, ή έγιναν διαχειριστικά λάθη. Υπάρχουν ευθύνες. Δεν δημιουργείται τέτοια ζημία και την αφήνεις. Γίνεται έλεγχος και ένα από τα δύο πρέπει να έχει γίνει. Που πήγαν αυτά τα εκατομμύρια; Κάτι συνέβη. Δεν γίνεται όσοι διοίκησαν να εγκαταλείπουν τον Άρη σε αυτό το χάλι. Και καλείται η ΚΜΑ να τρέξει για να συμμαζέψει ότι μπορεί».

To Top