ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ίβιτς: “Ομάδα με υψηλή ποιότητα ο Άρης, αλλά έχουμε πιθανότητες”

Ομάδα με ποιότητα χαρακτήρισε τον Άρη ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Μακάμπι με τη Ζίρα.

Ο τεχνικός της ομάδας από το Τελ Αβιβ, ανέφερε πάντως οτι η ομάδα του έχει πολλές πιθανότητες να περάσει αν βελτιωθεί και παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο.

«Γνωρίζω καλά τον Αρη γιατί έχω ζήσει στη Θεσσαλονίκη. Πέρυσι παρακολούθησα πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα επειδή δεν εργαζόμουν. Ο Αρης ήταν η καλύτερη ομάδα στα playoffs. Άλλαξαν πολλούς παίκτες, έχουν 8-9 νέα πρόσωπα. Είναι μια νέα και διαφορετική ομάδα, με πολύ υψηλή ποιότητα, αλλά έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Θα πρέπει όμως να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Θα βρούμε έναν αντίπαλο που θα έρθει πλήρης για να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από μας».

Παράλληλα ο Σέρβος εξέφρασε και την ανησυχία του μετά τη χθεσινή εικόνα της ομάδας του, σημειώνοντας ότι πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά κόντρα στον Αρη. “Ηταν σαν να φοβόμαστε να παίζουμε. Όποιος φοβάται, δεν μπορεί να παίξει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις την αξία σου και να μην εφησυχάζεις. Απέναντι στον Αρη θα πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά, νοοτροπία και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην επόμενη φάση. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο”.

To Top