Ίβκοβιτς: Είμαι ανήσυχος…

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε ανήσυχος γιατί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμά του μετά την αναβολή του πρωταθλήματος και θα πρέπει να βρει ο ίδιος και οι συνεργάτες του τρόπους για να κρατήσουν τον καλό αγωνιστικό ρυθμό των παικτών του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως “έπαιξαν δυο ομάδες, παραδοσιακές, δυνατές, που έχουν πολλούς καινούριους παίκτες και αυτό φάνηκε από την αρχή. Εμείς έχουμε πολλά νέα παιδιά και η κλήρωση μας έφερε στην αρχή δυνατά παινίδια εκτός έδρας, γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό πως θα μπούμε στο παιχνίδι. Η αρχή ήταν πολύ καλή, παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους βασικούς που περίμενα αλλαγή ρυθμού, χάσαμε τον έλεγχο. Ο Άρης προσαρμόστηκε στο παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα δείξαμε ότι η ομάδα δούλεψε σκληρά και δυνατά, μόνο που θέλει πολύ δουλειά ακόμα”.
Συνέχισε λέγοντας πως “εγώ είμαι ανήσυχος αυτή τη στιγμή με το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει. Παίζουμε την Παρασκευή στο Μπιλμπάο και πρέπει να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα για να κρατήσουμε τον ρυθμό στην ομάδα”.
Ρωτήθηκε για την κρίση του ελληνικού μπάσκετ και απάντησε πως “είναι μια δύσκολη κατάσταση γενικώς. Δεν είμαι αρμόδιος να προτείνω. Ελπίζω να δοθεί λύση. Εμείς φύγαμε από Αθήνα για να μείνουμε εδώ και να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και αλλάξαμε όλο το πρόγραμμα. Όσο μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω… Δεν είναι όμως μόνο στην Ελλάδα αυτή η κακή κατάσταση”.

Μάντζαρης: Ευχάριστο που ξεκινήσαμε με το δεξί

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στον σημερινό αγώνα με τον Άρη και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη που σημαίνει πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Ο 21χρονος πλέι μέικερ υπογράμμισε πως “είναι ευχάριστο ότι ξεκινήσαμε με το δεξί και σχετικά με ένα καλό ματς. Επιβάλλαμε από την αρχή τον ρυθμό μας, παραμείναμε συγκεντρωμένοι, αλλά είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα. Είμαστε νεά ομάδα, με πολλά καινούρια πρόσωπα, αλλά έχουμε ένα καλό σύνολο. Κοιτάμε το παιχνίδι με την Μπιλμπάο, που είναι πολύ σημαντικό για μας και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα”.

To Top