ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίδια μέρα αγώνες της Εθνικής και των “αιωνίων” στην Ευρωλίγκα!

Το πρόγραμμα της Euroleague έγινε γνωστό και, όπως αναμενόταν, υπάρχουν δύο ημερομηνίες όπου η αγωνιστική δράση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ταυτίζεται με εκείνη της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Από τη στιγμή που η Euroleague αρνήθηκε να συμπεριλάβει «κενά» στο πρόγραμμα της, στα διαστήματα όπου υπάρχουν τα «παράθυρα» της FIBA για τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων, ήταν δεδομένο πως θα υπήρχαν δύο εβδομάδες όπου και οι ελληνικές ομάδες της Euroleague και η Εθνική ομάδα θα είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οπως προέκυψε και από τη σημερινή (7/7) ανακοίνωση του προγράμματος της Euroleague, θα υπάρξουν δύο ημέρες που ο κόσμος δεν θα ξέρει τι να… πρωτοδεί, αφού οι αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα «πέφτουν» πάνω σε παιχνίδι της «γαλανόλευκης».

Ειδικότερα, οι δύο ημέρες που το ελληνικό μπάσκετ θα ζήσει την… πρωτόγνωρη εμπειρία της ταυτόχρονης διεξαγωγής αγώνων της Εθνικής ομάδας με αγώνα έναν εκ των «αιωνίων» για την Euroleague, θα είναι η 24η Νοεμβρίου και η 22α Φεβρουαρίου.

Στις 24/11, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα φιλοξενήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της κορυφαίας, διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ την ίδια μέρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα βρίσκεται εκτός συνόρων για το παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία.

Η δεύτερη περίπτωση… σύμπτωσης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων εντοπίζεται στις 22/2, όπου ο Ολυμπιακός θα έχει παιχνίδι στο ΣΕΦ με τη Βαλένθια, την ίδια στιγμή που η Εθνική ομάδα θα έχει εντός έδρας παιχνίδι με ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά και η οποία δεν είναι γνωστή ακόμη.

To Top