Ίδια ώρα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και ο τελικός της EuroLeague

Ίδια ώρα θα διεξαχθούν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με τον τελικό της EuroLeague το Σάββατο 21 Μαΐου. Για το ματς στο ΟΑΚΑ δεν υπάρχει ανακοίνωση αλλά αυτός είναι ο προγραμματισμός, ο αγώνας της Stark Arena έχει ήδη οριστεί.

Ο Ολυμπιακός πήρε την Τετάρτη (4/5) την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου το οποίο θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 21 Μαΐου με τους ημιτελικούς να διεξάγονται την Πέμπτη (19/5) και τον τελικό το Σάββατο (21/5).

Σε ό,τι αφορά στους αγώνες του Σαββάτου 21 Μαΐου, ο μικρός τελικός θα γίνει στις 17:00 και ο μεγάλος τελικός, ο αγώνας που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2022, θα γίνει στις 20:00. Στόχος φυσικά των ερυθρόλευκων θα είναι η νίκη τους επί της Αναντολού Εφές στον πρώτο ημιτελικό και η παρουσία τους στον τελικό της 21ης Μαΐου.

Την ίδια ημέρα διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Η ενημέρωση που έχουν οι ομάδες, αλλά και ο γενικός προγραμματισμός που έχει γίνει, αναφέρει ότι η σέντρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο 21 Μαΐου θα γίνει κι αυτή στις 20:00.

Ακριβώς την ίδια ώρα με το τζάμπολ του τελικού της EuroLeague. Ακόμα φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που αναμένεται στην τελική σύσκεψη όλων των πλευρών που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (9/5) στο ΟΑΚΑ.

Αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει, καθώς δεδομένα η EuroLeague, δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα της για το Final Four του Βελιγραδίου, είναι η ώρα έναρξης του τελικού του Κυπέλλου. Κάτι στο οποίο όμως θα πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα ώστε να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΕΠΟ η ώρα έναρξης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας αλλά το πλέον πιθανό σενάριο αυτή την ώρα φαντάζει τα δύο παιχνίδια να διεξαχθούν την ίδια ώρα.

 

To Top