ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίδιο αίτημα με Άρη-Γκόμελ και από Κόνιασπορ-ΜΠΑΤΕ για την έδρα! Τέλη Ιουνίου αποφασίζει η UEFA

Από αρκετά… κύματα πέρασε η διεξαγωγή του εκτός έδρας αγώνα του Άρη με την Γκόμελ.

Τελικά, η UEFA αποφάσισε ότι το πρώτο παιχνίδι στις 21 Ιουλίου θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και η ρεβάνς εκτός έδρας στις 28 Ιουλίου, αλλάζοντας τη σειρά την κλήρωσης. Η αλλαγή έγινε για να μην παίξουν μαζί Άρης και ΠΑΟΚ στη ρεβάνς ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Το που θα γίνει η ρεβάνς δεν έχει οριστεί ακόμη από την UEFA, ενώ παραμένει ανοιχτό εάν αυτή θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάτι που μοιάζει δύσκολο, όπως τέθηκε από το κοινό αίτημα Άρη-Γκόμελ. Η πρώτη αλλαγή έγινε πάντως μετά από επικοινωνία της UEFA με τους αρμόδιους φορείς EΠΟ και αστυνομία.

Όπως σημειώσαμε και χθες, εφόσον τελικά αποφασιστεί να γίνει και η ρεβάνς στις 28/7 στο Κλεάνθης Βικελίδης τότε πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα έχει κόσμο, όπως προβλέπει άλλωστε και η τιμωρία της UEFA, μια και θα παίζει ταυτόχρονα στην πόλη και ο ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση της UEFA θα παρθεί στο τέλος του Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ίδιο αίτημα για να γίνουν σε μια έδρα οι δυο αγώνες από Κόνιασπορ και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση. Ο πρόεδρος της πρώτης Φατίχ Οζγκοκτσέν είπε ότι ο σύλλογος διαπραγματεύεται με την ΜΠΑΤΕ για να διεξαχθούν και οι δύο αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου της Conference League στο γήπεδο του τουρκικού συλλόγου.

 “Διαπραγματευόμαστε με την ΜΠΑΤΕ. Εάν συμφωνήσουμε, τότε πιθανότατα θα κάνουμε και τους δύο αγώνες στο Ικόνιο. Νομίζω ότι αυτό θα μας δώσει ένα πλεονέκτημα”, δήλωσε ο Οζγκοκτσέν, σύμφωνα με το TRTSPOR.
To Top