Ίλιτς και Μπαμπανιώτης για τα δοκάρια του Άρη και την νίκη του ΠΑΣ

Μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννενα μεταξύ του τοπικού ΠΑΣ και του Άρη μίλησαν στην κάμερα του συνδρομητικού τόσο ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Μπράνα Ίλιτς όσο και ο τερματοφύλακας της ομάδας Νίκος Μπαμπανιώτης.  

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές:

Ίλιτς: «Απ’ την αρχή ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι και πόσοι σημαντικό θα ήταν οι βαθμοί για την ομάδα μου. Καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ πρώτοι και μετά δεν ήταν πολύ δύσκολο να βάλουμε άλλο ένα γκολ και να πάρουμε τη νίκη.  Ο Άρης είχε τρία δοκάρια αλλά δεν ήταν μόνο η τύχη που εμπόδισε τον Άρη αλλά και εμείς ήμασταν πολύ καλοί και πιάσαμε καλή απόδοση και πήραμε δίκαια αυτή τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη και το ίδιο πάθος και να πάρουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια και να μπούμε στα πλεί οφ».

Μπαμπανιώτης: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα όμως και συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις. Ήμασταν λίγο τυχεροί απόψε και καταφέραμε να κερδίσουμε. Πάντα η τύχη είναι σημαντικός παράγοντας αλλά δεν έπαιξε μόνο αυτό το ρόλο, ήμασταν αρκετά καλοί. Είχα πολύ καιρό να παίξω, μου δόθηκε η ευκαιρία προς το τέλος της χρονιάς και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Πλέον ο στόχος είναι η Ευρώπη και παλεύουμε με τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας για την 5η θέση., Θα τα δώσουμε όλα και μακάρι να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας».

To Top