ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίλιτς: «Ο Άρης δείχνει σοβαρότητα και θα ανέβει»

Την άποψη πως ο Άρης την φετινή σεζόν θα παρουσιαστεί όσο σοβαρός χρειάζεται και θα κερδίσει τελικά το εισιτήριο της ανόδου, εξέφρασε ο Μπράνα Ίλιτς. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Arena Press»:

Για τον φετινό Άρη δήλωσε:
«Αυτός ο Άρης κατά τη γνώμη μου θα ανέβει. Δείχνει μια σοβαρότητα σε κάθε ματς. Σε αντίθεση με πέρσι, κέρδισε πολλά φιλικά, ενώ είναι πολύ δύσκολο κάποιος να τον κερδίσει. Αυτοί που ήρθαν έχουν παραδειγματιστεί από τα περσινά μας λάθη, όπως και τα παιδιά που έμειναν. Μιλάω με όλους και διακρίνω ότι υπάρχει αλλαγή νοοτροπίας φέτος, που θα κάνει καλό στην ομάδα».

Για την περσινή σεζόν: 

«Καταβάλαμε προσπάθεια, αλλά δεν ήταν αρκετό. Όταν βρήκαμε τα πατήματα μας και δείξαμε το καλό μας πρόσωπο ήταν αργά. Έφταιξαν πολλά, όλοι είχαμε το μερίδιο μας». 

Για το αν κρατάει επαφές με τους παίκτες στην Ελλάδα:
«Επικοινωνώ με τους πρώην συμπαίκτες μου, μαθαίνω τα νέα της ομάδας, ενώ είδα και το ματς κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο στο ίντερνετ. Μου λείπει η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη και ευχαριστώ τον Άρη που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα του. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και πάντα θα έχει την εκτίμηση μου».

Για το αν σκοπεύει να επισκεφθεί το «Κλεάνθης Βικελίδης»:
«Φυσικά, σε περίπου δύο μήνες που θα έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα μας, θα έρθω για διακοπές στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσω να δω όσα πιο πολλά ματς μπορέσω». 

To Top