ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίλιτς: “Το πάθος του κόσμου μας έσπρωξε στη νίκη!”

Ο πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα, Μπράνα Ίλιτς, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου:

Για το ματς: “Σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι έτσι, Τρίκαλα είναι καλή ομάδα. Σημαντικό παιχνίδι για εμάς, έπρεπε να το κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Μας σταμάτησε και ο διαιτητής με τα φάουλ και τις διακοπές. Μετά, το δεύτερο ημίχρονο έτσι όπως μπήκαμε, αντιδράσαμε γρήγορα. Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε καλύτερα, βάλαμε τρία γκολ. Να συνεχίσουμε έτσι μόνο με νίκες και θα είμαστε στην κορυφή”.

Για τα γκολ του: “‘Ηταν η δουλειά όλης της ομάδας. Παίξαμε δυνατά και τρέξαμε. Σημαντικό για μένα που ήρθαν για μένα. Ένα γκολ ήθελα για να ξεκινήσω, σημαντικότερο που κερδίσαμε. Είμαι χρόνια στη μπάλα, δεν έχω άγχος. Ήξερα ότι θα έρθει το γκολ. Ήρθε σήμερα που είναι σημαντικό το παιχνίδι”.

Για τα νεύρα: “Σίγουρα θέλει πάθος, είναι μέσα στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι ντέρμπι. Μάλλον εγώ όπως βλέπω πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Να έχουμε καθαρό μυαλό”.

Για τον κόσμο: “Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μιλήσαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Πήγαμε καλύτερα με το πάθος του κόσμου”.

Για την παρουσία του Καρυπίδη στα αποδυτήρια: “Μας έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη. Είναι δίπλα μας”.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: “Εγώ σίγουρα θέλω να πάρουμε όποια ομάδα είναι πιο εύκολη, γιατί θέλω να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αν μπορούμε τελικό να πάμε. Να έχουμε τύχη στην κλήρωση”.

To Top