Ίνγκασον: «Κάθε παιχνίδι με τον Άρη είναι σημαντικό»

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και το ντέρμπι που έρχεται σήμερα τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης μίλησε στις του δηλώσεις στα κανάλια Novasports, o Ίνγκι Ίνγκασον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα κέρδη του ΠΑΟΚ από το τρίποντο της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις τον Ολυμπιακό. Μας δίνει πολύ ψυχολογία και σιγουριά για τη συνέχεια. Αύριο έχουμε ένα νέο παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στον ίδιο δρόμο».

Για την αλλαγή σχηματισμού σε 3-4-3: «Είναι πολύ σημαντικό να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες του αγώνα. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις εβδομάδες έχει αλλάξει το σύστημά του, οπότε προσαρμοστήκαμε και εμείς για τις απαιτήσεις του αγώνα. Αύριο (σήμερα) είναι διαφορετικός αγώνας, άλλες απαιτήσεις, άλλος σχηματισμός, οπότε και εμείς θα αγωνιστούμε με διαφορετικό τρόπο. Είναι σημαντικό όμως να προσαρμόζεσαι σε κάθε σύστημα για να επιτυγχάνεις το καλύτερο για την ομάδα».

Για το πως ένιωσε που έπαιξε με τον Βιεϊρίνια στην τριάδα της άμυνας: «Ο Αντρέ είναι πολύ έμπειρος παίκτης. Μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις θέσεις. Δεν έχει νομίζω και μεγάλες διαφορές από τη θέση του δεξιού ή αριστερού μπακ που έπαιζε. Μας έδωσε πολύ μεγάλη βοήθεια με τις πάσες του και την ικανότητά του να φτιάχνει το παιχνίδι από την άμυνα, έχουμε πολλούς παίκτες στην αμυντική γραμμή και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για το σημαντικό είναι να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και το αν είναι διαθέσιμος: «Είχα κάποια προβλήματα, κάποιες ενοχλήσεις, είναι λογικό αυτό είναι μια μεγάλη σεζόν, με πολλά και συνεχή παιχνίδια και ταξίδια. Είμαι έτοιμος όμως, δεν έχω κάποιο πρόβλημα και μπορώ να παίξω να δώσω το 100% σε αυτό τον αγώνα».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι κι αν είναι μια ευκαιρία ρεβάνς: «Κάθε παιχνίδι με τον Άρη είναι σημαντικό. Ξέρουμε την σπουδαιότητά τους. Ξέρουμε τις ειδικές συνθήκες αυτών των παιχνιδιών. Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν είχαμε καλά αποτελέσματα κόντρα στον Άρη που είχε μία πολύ καλή σεζόν, αλλά αύριο (σήμερα) είναι μία άλλη ημέρα, ένα διαφορετικό παιχνίδι και είναι ευκαιρία για εμάς να δείξουμε πως σε κάθε παιχνίδι πάμε με την καλύτερη ψυχολογία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις εξελίξεις με το νέο του συμβόλαιο και αν θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Έχω τονίσει πως είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, μου αρέσει εδώ. Αυτή την στιγμή είναι θέμα προτεραιοτήτων, προέχει να πετύχουμε τους στόχους που μας έχουν απομείνει, αρχικά να προκριθούμε στον τελικό και να πάρουμε το κύπελλο και να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Εκεί επικεντρώνομαι. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα έχουμε τον χρόνο να τα συζητήσουμε όλα, αλλά ξαναλέω είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ».

To Top