Ίνγκραμ: “Δεν θα ξεχάσω τα παιχνίδια με Άρη και την Θεσσαλονίκη”

Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ «πάτησε» Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από 10.522 μέρες, δηλαδή 29 ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να παρευρεθεί στην γιορτή για τα 113 χρόνια ζωής του Ηρακλή, εκεί όπου θα είναι και ο Νίκος Γκάλης και κατά την άφιξη του δήλωσε πως ανυπομονεί να δει παλιούς συμπαίκτες και φίλους και να θυμηθεί ξανά τις μέρες του στην Ελλάδα.

Ο παλαίμαχος θρύλος των γηπέδων είπε λίγα λεπτά μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ότι «Νιώθω απίστευτα που επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη και ανυπομονώ να δω ξανά τους φιλάθλους του Ηρακλή και το Ιβανώφειο. Όταν πήγαινα στο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ, ήμουν λίγο νευρικός. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά, που βρέθηκα στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Με την άφιξή μου, διαπίστωσα πως πολλά πράγματα εδώ είναι καινούργια, αλλά παραμένουν πολύ όμορφα. Μου προκάλεσε θετική εντύπωση ακόμη και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ανυπομονώ να συναντήσω τους φίλους του Ηρακλή, από τους οποίους έχω εξαιρετικές αναμνήσεις και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Στον Ηρακλή πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και δεν το ξεχνώ ποτέ αυτό. Εξαιτίας των οπαδών του Ηρακλή, των ανθρώπων στην Ελλάδα και φυσικά των φίλων, που έκανα εδώ. Ήταν μια φοβερή εμπειρία όσα έζησα, που θα την κουβαλάω πάντα μέσα μου»

 Φυσικά, δεν ξέχασε και τους αντιπάλους του στα ελληνικά παρκέ: «Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας, τα παιχνίδια με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, καθώς και με τον Πανιώνιο του Φάνη Χριστοδούλου. Απολάμβανα αυτούς τους αγώνες και γενικά την παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη, είτε εντός είτε έκτος γηπέδου. Δεν βλέπω την ώρα να δω και πάλι παλιούς μου συμπαίκτες και αντιπάλους, να θυμηθούμε τα παλιά και να γευτούμε τα ελληνικά φαγητά».

To Top