Ίντερ: Έτοιμη για ραντεβού με την Τσέλσι για την επιστροφή του Λουκάκου

Το σενάριο της επιστροφής του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι φαντάζει ολοένα και πιο οππιθανό, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Η Τσέλσι έδωσε πακτωλό χρημάτων (έσπασε το φράγμα των 100 εκατομμύρια ευρώ) το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ, πραγματοποιώντας μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όμως η συγκεκριμένη επένδυση δεν απέδωσε στο χορτάρι.

Ο Βέλγος επιθετικός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της σεζόν να πείσει πως είχε σχέση με τον on fire επιθετικό που είχε απολαύσει το φίλαθλο κοινό με τη νερατζούρα φανέλα στη σεζόν 2020-21 και πλέον όλοι αναρωτιούνται αν θα παραμείνει στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και τη νέα αγωνιστική σεζόν, δεδομένης (και) της προβληματικής σχέσης του με τον Τόμας Τούχελ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά μίντια, το πλέο πιθανό σενάριο στην παρούσα φάση είναι να υπάρχει νέα αλλαγή φανέλας για τον Λουκάκου, με την διαρκή προσπάθειά του εδώ και μήνες να αποχωρήσει από το Λονδίνο να φαίνεται πως αποδίδει.

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της Ίντερ εμφανίζονται έτοιμοι να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσουν με τους ομολόγους τους της Τσέλσι το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω τον παίκτη, με την Corriere dello Sport και το Sky Sport Italia να αναφέρουν μάλιστα πως το ραντεβού θα γίνει πολύ σύντομα σε μία προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Η Τσέλσι επιθυμεί να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Λουκάκου ως τον Ιούνιο του 2023 έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων ευρώ και η μοναδική περίπτωση να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της είναι να συμπεριληφθεί στο deal και έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο παίκτης που φέρεται να ενδιαφέρει τους Λονδρέζους είναι ο Ντένζελ Ντάμφρις, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμα καταλήξει σε συμφωνία για την οικονομική αξία του Ολλανδού διεθνούς δεξιού φουλ μπακ, με αποτέλεσμα όλα να είναι στον αέρα αναφορικά με το deal της επιστροφής του Λουκάκου στους νερατζούρι.

 

To Top