Ίντερ: Η ήττα από την Ουντινέζε έφερε την αντίδραση των οπαδών της

Το αρνητικό ξεκίνημα της Ίντερ στη φετινή σεζόν, οδήγησε τον μεγαλύτερο σύνδεσμο φιλάθλων της να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία καλεί παίκτες και προπονητή να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν για τους οπαδούς της Ίντερ η χθεσινή (18/9) ήττα της ομάδας τους από την Ουντινέζε, η οποία την έριξε στην έβδομη θέση της Serie A.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ένας εκ των μεγαλύτερων συνδέσμων φιλάθλων της, ο «Inter Milan Curva Nord», εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έθεσε παίκτες και προπονητές των «νερατζούρι» προ των ευθυνών τους.

«Η ανοχή μας τελείωσε. Ο προπονητής σίγουρα έχει κάνει λάθη, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από το ξεκίνημα της σεζόν βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Η κατάσταση είναι περίπλοκη και δεν λύνεται με ένα από «διώξτε τον Ιντζάγκι». Μετά τη διακοπή για τις εθνικές, πρέπει να γίνουν αλλαγές. Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Παλεύουμε όλοι μαζί και μαζί τα καταφέρνουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

To Top