Ίντερ: Ιστορικό διαζύγιο με Pirelli, ψάχνει μεγάλο deal για την φανέλα

Μετά από 25 χρόνια, η Pirelli ΔΕΝ θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της Ίντερ, από το καλοκαίρι του 2021 και μετά.

Το συμβόλαιο με την εταιρεία ελαστικών, η οποία βρίσκεται στην «βιτρίνα» των Νερατζούρι από το 1995 ως ο κύριος χορηγός τους, λήγει το καλοκαίρι του 2021, όταν και η Ίντερ φιλοδοξεί να έχει ήδη κλείσει ένα μεγαλύτερο deal για την φανέλα της.

Η Pirelli δίνει αυτή την στιγμή 13 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας του Μιλάνο, η οποία ψάχνει μια σημαντικότερη συμφωνία, η οποία θα της αποφέρει ετησίως περί τα 25 με 30 τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

Η κινεζική εταιρεία Suning, η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ίντερ, συζητάει με τις επίσης κινεζικές Evergrande και Alibaba, αλλά και τη νοτιοκορεατική Samsung (είναι ήδη χορηγός στην έτερη ομάδα της Suning, την Γιανγκσού Σούνινγκ), αναζητώντας ένα deal που θα την φέρει λίγο πιο κοντά στην Γιουβέντους, η οποία εισπράττει ετησίως 42 εκατομμύρια ευρώ από την Jeep.

«Ο δεσμός μεταξύ Pirelli και Ίντερ θα παραμείνει, αλλά θα δούμε στην πορεία ποιος ακριβώς θα είναι αυτός» εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Pirelli, Μάρκο Τρονκέτι Πρόβερα για το ιστορικό διαζύγιο, αφού η φανέλα της Ίντερ και η εταιρεία ελαστικών είχαν γίνει, επί της ουσίας, συνώνυμο.

To Top