Ίντερ και Μίλαν συνεργάζονται και μετακομίζουν μαζί σε νέο γήπεδο

Άριστη συνεργασία έχουν οι Ίντερ και Μίλαν για το θέμα της «στέγης» υπό την οποία θα αγωνίζονται, αφού αναμένεται ν’ αποχωρήσουν από το «Σαν Σίρο» και φαίνεται πως όλα οδηγούν στην ανέγερση νέου γηπέδου, ακριβώς δίπλα σε αυτό που μοιράζονται οι δύο ομάδες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «νερατζούρι», Αλεσάντρο Αντονέλο, μίλησε στη Gazzetta dello Sport και ανέφερε: «Δουλεύουμε μαζί με τη Μίλαν και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την επιλογή μας. Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουμε, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενωθούμε για το γήπεδο».

Οι δύο ομάδες του Μιλάνου εξέτασαν και το θέμα της ανακατασκευής του «Σαν Σίρο», ωστόσο, αντιλήφθηκαν ότι και περισσότερα χρήματα θα τους πάρει αλλά και πως για όσο διαρκέσουν τα έργα θα πρέπει ν’ αγωνιστούν αλλού.

Οι δύο αυτές πτυχές της υπόθεσης οδηγούν τους συλλόγους στη συνεργασία για την ανέγερση νέου γηπέδου, με την ολοκλήρωση του οποίου θα γκρεμιστεί το «Σαν Σίρο» στο οποίο θα παίζουν μέχρι να μπορούν να μπουν στο νέο τους «σπίτι».

To Top