Ίντερ: Οι ιδιοκτήτες… μπριζώνουν τον κόσμο για τον Μέσι

Οι οπαδοί της Ίντερ κάνουν όνειρα με τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα τους και η διοίκηση των νερατζούρι προχώρησε μία ακόμα ενέργεια για να τους κρατάει σε εγρήγορση.

Ο Αντόνιο Κόντε και ο Μπέπε Μαρότα έκαναν λόγο για αποκυήματα φαντασίας και ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου έχει διαβεβαιώσει άπαντες πως ο Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα “χωρίς καμία αμφιβολία”.

Οι οπαδοί της Ίντερ κάνουν όνειρα με τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα τους και η διοίκηση των νερατζούρι προχώρησε μία ακόμα ενέργεια για να τους κρατάει σε εγρήγορση. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Share Tweet
ΟΑντόνιο Κόντε και ο Μπέπε Μαρότα έκαναν λόγο για αποκυήματα φαντασίας και ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου έχει διαβεβαιώσει άπαντες πως ο Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα “χωρίς καμία αμφιβολία”.

Την ίδια ώρα όμως η “Suning Holdings Group”, εταιρία που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του μιλανέζικου συλλόγου, συνεχίζει να κρατάει ζωντανό το φλερτ της με τον Αργεντινό σούπερ σταρ και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να το διαφημίσει.

Η τελευταία απόδειξη έρχεται μέσω του αγώνα μεταξύ της Ίντερ και της Νάπολι για την 37η αγωνιστική της Serie A που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (28/7), με το Suning PPTV, κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας Suning, να χρησιμοποιεί μία γιγάντια σκια του Pulga στον πιο κλασικό πανηγυρισμό του (με τους δύο δείκτες των χεριών του που δείχνουν στον ουρανό), η οποία καθρεφτίζεται πάνω στον Καθεδρικό Ναό Ντουόμο του Μιλάνου.

Η συγκεκριμένη εικόνα απευθύνθηκε στο ασιατικό κοινό (πριν από το ματς της Ίντερ με την Μπρέσια είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον Σάντρο Τονάλι που είναι μεταγραφικός στόχος των νερατζούρι), ωστόσο η δύναμη των social media την έφερε και στην Ιταλία και μέσα σε λίγες ώρες το όνομα του Μέσι άρχισε να συζητιέται έντονα και πάλι στις τάξεις των τιφόζι των Μιλανέζων.

To Top