Ίντερ: Οι οπαδοί έριξαν προειδοποιητικά “πυρά” στους παίκτες πριν από την Γιουβέντους

Η Ίντερ ετοιμάζεται με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia με την Γιουβέντους, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να παλεύει για την παραμονή του στον πάγκο και τους παίκτες να δέχοντας αυστηρή προειδοποίηση από τους οπαδούς.

Η εντός έδρας ήττα (0-1) από την Φιορεντίνα ήρθε στο πλέον ακατάλληλο χρονικό σημείο για την Ίντερ, σε μία περίοδο που η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι παλεύει όχι σε ένα, ούτε σε δύο, αλλά σε τρία μέτωπα.

Το βράδυ της Τρίτης (4/4) θα αντιμετωπίσει στο Τορίνο την φορμαρισμένη Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου των δύο ομάδων ενώ υπάρχει επίσης η πρόκληση της συμμετοχής στους “8” του Champions League όπου έχει απέναντι την Μπενφίκα (αν περάσει θα διασταυρώσει με Μίλαν ή Νάπολι) αλλά και η “υποχρέωση” να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας για να πάρει μέρος στο νέο Champions League.

Όλα αυτά σε μία περίοδο που ο Σιμόνε Ιντζάγκι αμφισβητείται έντονα, με τους διοικούντες τον σύλλογο να δείχνουν μεν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του μέσω επίσκεψης που έκαναν την Δευτέρα στο Απιάνο Τζεντίλε για να δουν την προπόνηση αλλά τους οργανωμένους οπαδούς να… προειδοποιούν.

Ίντερ: Οι οπαδοί έριξαν προειδοποιητικά “πυρά” στους παίκτες πριν από την Γιουβέντους
Αυτό έγινε μέσω γραπτής ανακοίνωσης, με το πιο δυναμικό κομμάτι των τιφόζι της Ίντερ, την Curva Nord, να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα:

“Κύπελλο Ιταλίας, πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League και πρόκριση στο επόμενο Champions League. Πάντα σας υποστηρίζαμε, δεν σταματήσαμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να είμαστε κοντά στην ομάδα ακόμα και μετά από πολύ άσχημα αποτελέσματα μέσα στη σεζόν, αλλά η υπομονή τελείωσε.

Εάν δεν επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, θα θεωρήσουμε άπαντες υπεύθυνους και θα τους συμπεριφερθούμε όπως τους αξίζει. Να σέβεστε τη φανέλα μας και την ιστορία μας, όποιος δεν δίνει τα πάντα, δεν αξίζει”

To Top