Ίντερ: Ο Ντιμπάλα είπε το “ναι” αλλά το deal κρέμεται από δύο αποχωρήσεις

Η Ίντερ βρέθηκε στην pole posistion για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα από τη στιγμή που ο Αργεντινός αποδέχτηκε την πρότασή της, όμως η καθυστέρηση των νερατζούρι να κάνουν χώρο στη γραμμή κρούσης, βάζει και άλλες ομάδες στο παιχνίδι.

Η υπόθεση Πάουλο Ντιμπάλα έχει εξελιχτεί σε μακρόσυρτο σίριαλ για με πρωταγωνίστρια την Ίντερ και αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν θα υπάρχει happy end στο φινάλε.

Και αυτό γιατί ενώ ο Αργεντινός απάντησε καταφατικά -σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport- στην πρόταση των νερατζούρι για 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν ένα εκατομμύριο με τη μορφή μπόνους (αν πιάσει το 50% των συμμετοχών), το deal δεν έχει κλείσει και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους Κυπελλούχους Ιταλίας.

Πριν πάρει το αεροπλάνο με προορισμό το Μιλάνο ο Ντιμπάλα, χρειάζεται πρώτα να αποχωρήσει ο Αλέξις Σάντσες αλλά και ένας εκ των Τζέκο ή Κορέα για να ανοίξει χώρος στην επίθεση για τον Joya, με την Ίντερ να αργεί όμως χαρακτηριστικά να κλείσει αυτά τα μέτωπα.

Από τη μία ο Χιλιανός φορ εμφανίζεται αρνητικός σε οποιαδήποτε πρόταση έχει φτάσει στα χέρια του, έχοντας άλλωστε ένα πολύ καλό συμβόλαιο με την Ίντερ (από τους πλέον υψηλόμισθους) και από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν έχει ξεκαθαρίσει για το ποιον εκ των Τζέκο ή Κορέα θα κρατήσει σε περίπτωση που φορέσει τα μπλε και τα μαύρα ο Ντιμπάλα, με δεδομένη την παρουσία των Λουκάκου και Λαουτάρο στην επίθεση.

Όλο αυτό το σκηνικό έχει φέρει μάλιστα δυσαρέσκεια στον παίκτη, που ψάχνει εναγωνίως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά από επτά χρόνια στην Γιουβέντους, με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως αν δεν κλείσει άμεσα το θέμα με την Ίντερ τότε θα ανοίξει την πόρτα στην Ρόμα ή θα κοιτάξει και για το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Premier League.

To Top