ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίντερ: Περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της από τις πωλήσεις!

Η Ίντερ προκειμένου να εναρμονιστεί με το οικονομικό fair play καλείται να πουλήσει πριν αγοράσει, με τους παίκτες που αποχωρούν να φέρνουν στα ταμεία της περισσότερα από εκατό εκατομμύρια ευρώ.

Το ζήτημα του προπονητή λύθηκε για την Ίντερ με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να αναλαμβάνει να κρατήσει το τιμόνι των «νερατζούρι» οδηγώντας τους στις επιτυχίες. Μεταγραφές ασφαλώς και θα γίνουν, πριν ωστόσο ο σύλλογος του Μιλάνου αγοράσει θα πρέπει πρώτα να πουλήσει προκειμένου να εναρμονιστεί με το οικονομικό Fair Play.

Σαφέστατα και οι διοικούντες της Ίντερ είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν και όχι να ξεπουλήσουν, χαρίζοντας έναντι ελάχιστης οικονομικής αποζημίωσης περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Ο μίστερ Zhang είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει μία σπουδαία ομάδα, πρώτα όμως θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ για συγκεκριμένους παίκτες από τους οποίους τα ταμεία αναμένεται να γεμίσουν.

Ποιοι είναι αυτοί και πόσα μπορεί να αποφέρουν; Πρώτος και καλύτερος ο Πέρισιτς. Ο Σπαλέτι επιθυμεί την παραμονή του υπολογίζοντας σε αυτόν, ο ίδιος ο Κροάτης ωστόσο έχει επηρεαστεί εμφανώς από τις «σειρήνες» και βλέπει το μέλλον του μακριά από την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Δεν αναμένεται να πωληθεί λιγότερο από 50 εκατομμύρια ευρώ.

Στην έξοδο βρίσκονται επίσης και οι Μπρόζοβιτς (15 εκατομμύρια), Μπανέγκα (10 εκατομμύρια), Γιόβετιτς (13 εκατομμύρια), Ρανόκια (10 εκατομμύρια) και Μπιαμπιανί (6 εκατομμύρια.

Σύνολο; Τουλάχιστον 104 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία θα πρέπει να προστεθούν και τα 21,4 εκατομμύρια που θα εξοικονομηθούν από τους μισθούς των συμβολαίων.

Πηγή: sport-24.gr

To Top