Ίντερ – Τορίνο 2-0: «Καθάρισε» ο Τσαλχάνογλου για την πρωτάθλητρια (videos)

Με δύο γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου η πρωταθλήτρια Ίντερ επικράτησε άνετα στο «Μεάτσα» με 2-0 της Τορίνο.

Χαλαρό ήταν το μεσημέρι για την Ίντερ στο «Τζουζέπε Μέατσα». Οι πρωταθλητές δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Τορίνο μέσα στο Μιλάνο και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χακάν Τσαλχάνογλου που πέτυχε δύο γκολ επικράτησαν με 2-0 και μεγάλωσαν τη διαφορά τους από την 2η Γιουβέντους στους 19 βαθμούς.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι που κατέκτησε το πρωτάθλημα μαθηματικά την περασμένη αγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως πρωταθλήτρια της σεζόν 2023/24, επαληθεύοντας σβηστά τον τίτλο της.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλά-πολλά, με τις δύο ομάδες να μην ανοίγονται ιδιαίτερα και την Τορίνο να αφήνει την μπάλα κυρίως στην Ίντερ, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις τους πρωταθλητές. Στο δεύτερο ωστόσο όλα άλλαξαν από νωρίς. Ο Ταμεζέ αποβλήθηκε στο 49ο λεπτό και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες από νωρίς. Εκεί άνοιξε και ο δρόμος για τους «νερατζούρι».

Οι ποδοσφαιριστές του Ιντζάγκι αναπτύχθηκαν άψογα και ο Τσαλχάνογλου τελείωσε τη φάση με ένα φοβερό σουτ στην κίνηση, γράφοντας το 1-0 στο 56ο λεπτό. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός ήταν σε κέφια και «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους γηπεδούχους τέσσερα λεπτά αργότερα.

Ο Τσαλχάνογλου ανέλαβε το πέναλτι που κέρδισαν οι «νερατζούρι» και ευστόχησε για το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με την Ίντερ να φτάνει στους 89 βαθμούς και στο +19 από την 2η Γιουβέντους.

 

 

To Top