Ίντερ: Χακίμι, η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Κόντε

Η πρώτη μεταγραφή της Ίντερ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι ουσιαστικά γεγονός. Ο λόγος για τον Ασράφ Χακίμι, με τον 22χρονο Μαροκινό δεξιό μπακ να αφήνει την Ντόρτμουντ μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν σε αυτήν και να μετακομίζει στο Μιλάνο, με τους νερατζούρι να δίνουν τα χέρια με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Ο Χακίμι ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας για να περάσει την Τρίτη (30/6) από ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει 5.000.000 ευρώ το χρόνο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η επισημοποίηση του deal θα γίνει στο φινάλε της σεζόν, με την Ίντερ να συμφωνεί να καταβάλλει το ποσό των 40.000.000 ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης, συν 5.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Σημειώνεται πως ο Χακίμι έκανε μία εκπληκτική σεζόν στην Bundesliga με 9 γκολ και 10 ασίστ, με τον Αντόνιο Κόντε να τον έχει βάλει στο μάτι από το ματς της Ντόρτμουντ με την Ίντερ για την 4η αγωνιστική του φετινού Champions League, όταν και σκόραρε δις κόντρα στους Μιλανέζους οδηγώντας τους Βεστφαλούς στην επικράτηση με σκορ 3-2.

To Top