Ίντερ: 50.000 σφυρίχτρες θα μοιράσουν οι οπαδοί της για να υποδεχτούν τον Λουκάκου

Ο Βέλγος επιθετικός της Ρόμα Ρομέλου Λουκάκου θα επιστρέψει στο Τζουζέπε Μεάτσα στις 29 Οκτωβρίου, τέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή του από την Ίντερ.
Η Ίντερ θα αντιμετωπίσει την Ρόμα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, για τη 10η αγωνιστική της Serie A. Αυτή η συνάντηση υπόσχεται να είναι ξεχωριστή για τον Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος εντάχθηκε στο club στα τέλη Αυγούστου.

Από τότε, οι οπαδοί της Ίντερ εξακολουθούν να μην μπορούν να το χωνέψουν, και έχουν περιγράψει τον πρώην επιθετικό τους ως «προδότη», μέσω ενός δελτίου τύπου, που δημοσιεύτηκε από την Curva Nord, μια από τις ομάδες οργανωμένων οπαδών.

«Η 29η Οκτωβρίου πρέπει να σημειωθεί με κόκκινο χρώμα για να μας υπενθυμίζει όλη την αηδία που νιώθουμε απέναντι σε αυτούς που μας γύρισαν την πλάτη με τον πιο αναξιοπρεπή τρόπο», έλεγε ο σύνδεσμος που δημιουργήθηκε το 1969.

«Ενας χαρακτήρας ανθρωπάκι, γιατί πριν και πάνω από το να είσαι μεγάλος παίκτης, είναι το να είσαι άντρας και να ξέρεις να σέβεσαι τον λόγο σου. Σε υπερασπιστήκαμε με πάθος και μας το ανταπέδωσες γυρνώντας μας την πλάτη», προσφέτουν οι τιφόζι των «Νερατζούρι».

To Top