Ίντος: “Ο Κουκ ήταν συγκλονιστικός, έγιναν… Χαριλάου τα κοιμητήρια”!

Ο Κώστας Ίντος που συγκλόνισε με τον επικήδειο που εκφώνησε στην κηδεία του Κουκ, μίλησε στα ερτζιανά, αποκαλύπτοντας προσωπικές στιγμές και αναμνήσεις με τον οπαδό του Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τον επικήδειο που εκφώνησε για τον Κουκ:

«Ο ίδιος ο Κουκ ήταν συγκλονιστικός. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω γι’ αυτόν. Ήταν κάτι το ιδιαίτερο στην οπαδική ιστορία του Άρη. Λένε πως στον επικήδειο ωραιοποιείς το πρόσωπο. Εγώ μίλησα ρεαλιστικά. Απέδωσα φόρο τιμής.

Μια παγκόσμια σελίδα, των Ultras έστειλε «βροχή» μηνυμάτων σε εμάς. Από Βραζιλία και Αργεντινή μας έστελναν. Αυτό δείχνει το μεγαλείο του Νίκου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις παρουσίες του στα Κόπα Αμέρικα και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Πήγαινε σε πρωινά παιχνίδια της Ολυμπιάδας για την Αργεντινή.

Προκαλούσε τρόμο σε αντίπαλους οπαδούς. Του αποδόθηκαν τιμές όπως έπρεπε».

Για το σύνθημα «ούτε ο θάνατος είναι αρκετός» που φώναξαν:

«Όσον αφορά αυτό, τα κοιμητήρια της Θέρμης μετατράπηκαν σε γήπεδο Χαριλάου. Είναι πρωτόγνωρη εικόνα. Να βλέπεις συναρειανούς να ανάβουν πυρσούς και να τραγουδούν συνθήματα επί μία ώρα. Ήταν κάτι συγκινητικό».

Επίσης σχολίασε:

«Μπορεί το παρουσιαστικό του να προκαλούσε τρόμο αλλά αν τον γνώριζε κάποιος καταλάβαινε τι άνθρωπος είναι και τι ψυχούλα είχε».

Για το γεγονός ότι έμεινε στα δύσκολα:

«Ο κόσμος του Άρη έγινε οπαδός της ομάδας για το κίτρινο χρώμα και τη φανέλα. Δεν θυμάμαι το κύπελλο του ’70. Έγινα Αρειανός για την ιδεολογία της ομάδας. Άξιο συγχαρητηρίων όσοι παρέμειναν Αρειανοί.

Στη βαριά ήττα στο Μόναχο από τη Μπάγερν, είχαμε πάει εκεί. Βλέπαμε κάτι Γερμανίδες γιαγιάδες να φεύγουν από το γήπεδο σα να μη συμβαίνει τίποτα. Και έλεγα στα παιδιά δείτε τι αδικία υπάρχει. Η Μπάγερν έπαιρνε πόσους τίτλους και από την άλλη υπάρχουν οπαδοί σαν τον Κουκ που είναι μισό αιώνα και περιμένουν να πανηγυρίσουν ένα τρόπαιο. Καμία ομάδα δεν έχει τη φλόγα των οπαδών του Άρη χωρίς τόσες διακρίσεις.

Ο φίλος του ο Θωμάς έκλεισε εισιτήρια για τη Χίο για το γάμο του πριν πολύ καιρό και έτυχε εκείνη τη μέρα να γίνει η κηδεία του Κουκ. Με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος και ήταν απαρηγόρητος που δεν μπόρεσε να έρθει.

Η κορυφαία του στιγμή κατά τον ίδιο ήταν το πρώτο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς. Είχε παθολογική αγάπη για τους τερματοφύλακες.

Όταν υποδεχόταν παίκτες με θητεία από τη Μπόκα φορούσε μπλούζα της ομάδας τους. Όταν ερχόταν παίκτες από τη μισητή Ρίβερ, φορούσε μπλούζα της Αργεντινής για να κρατήσει τις ισορροπίες.

Παρότι τρελός φίλος της Αργεντινής και του Μπουένος Άιρες, μέχρι τα 14 του υποστήριζε Βραζιλία! Όλα άλλαξα σε ένα μουντιάλ που κατέκτησε η Αργεντινή και λάτρεψε το ποδόσφαιρο της».

To Top