Ίσμαελ: «Ο πρόεδρος του Απόλλωνα με απείλησε» (photo)

Σε αποκαλύψεις και καταγγελίες για τον λόγο που έφυγε από τον Απόλλωνα προέβη ο πρώην, πλέον, τεχνικός του Βαλεριέν Ίσμαελ. «Ο πρόεδρος με απείλησε και προσπάθησε να επηρεάσει την αρχική ενδεκάδα».

Παρελθόν και με την βούλα αποτελεί από την Παρασκευή (31/8) ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Απόλλωνα Βαλεριέν Ίσμαελ.

Ωστόσο ο Γερμανός πρώην τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με ανάρτηση του στο Twitter αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλές από τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Μονεμβασιώτη κατά την αναμέτρηση με την Λάρισα για την 1η αγωνιστική.λ

«Η συνεργασία με τον Απόλλωνα Σμύρνης σταμάτησε σήμερα. Ο πρόεδρος με απείλησε και προσπάθησε να επηρεάσει την αρχική ενδεκάδα, όπως και τις αλλαγές που θα έκανα στη διάρκεια του ματς. Είναι αδύνατο για μένα να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης απάντησε στις καταγγελίες του Βαλεριέν Ισμαέλ  τονίζοντας πως ουδέποτε απείλησε και επηρέασε τον Γερμανό τεχνικό.

«Τώρα βγαίνω από το Άγιο Όρος, έχω να δω τον κύριο Ίσμαελ πάνω από 12 μέρες. Οι καταγγελίες του είναι δικαιολογία για να δικαιολογηθεί στην πατρίδα του και τις γλώσσες που μιλάει ο κύριος Ίσμαελ ούτε τις γνωρίζω, ούτε τις μιλάω. Ουδέποτε συναντηθήκαμε για το θέμα που λέει. Έχουμε αναθέσει στο νομικό μας τμήμα όσα είπε ο κύριος Ίσμαελ».

Οσον αφορά τον επόμενο προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είπε: «Βρισκόμαστε ακόμα στο ψάξιμο»…

To Top