ΜΠΑΣΚΕΤ

Ίσμαελ Σανόγκο στο PRESSARIS: «Δεν υπάρχουν πουθενά φίλαθλοι σαν αυτούς του Άρη, ερωτευμένος με τη Θεσσαλονίκη» (photo-video)

Ο Ίσμαελ Σανόγκο είναι ένας παίκτης που αγαπήθηκε από τον Αρη και αγάπησε την ομάδα όσο λίγοι παίκτες.

Εδωσε όλο του το είναι για την ομάδα, δέθηκε και φυσικά θέλει να μείνει υπό τις κατάλληλες συνθήκες! Μένει στη Θεσσαλονίκη και δουλεύει μαζί με τον Δημήτρη Δοξάκη, για τον οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του και  είναι πλέον καλοί φίλοι.

Το PRESSARIS συνάντησε τον πολύ συμπαθητικό σέντερ, που δε σταματάει να δουλεύει! «Η δουλειά θα σε οδηγήσει στη βελτίωση, δεν πρόκειται να σταματήσω», μας λέει  αρχικά σηκώνοντας τα βάρη.

Ο Ισμαέλ Σανόγκο έκρυψε το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενος τη σημασία της παρουσίας του στο παιχνίδι. Σε εκείνο το ματς αποθεώθηκε για τη θυσία του και έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Αρη.

«Τι να πω για αυτόν τον κόσμο. Μας έκανε να νιώθουμε σαν πρωταθλητές σε κάθε ματς.  Αγαπάω τον κόσμο του Αρη, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στην καριέρα μου», μας λέει. «Πέρασα μια όμορφη χρονιά στον Αρη και θα ήθελε να μείνω με τις κατάλληλες συνθήκες. Αγαπάω τη Θεσσαλονίκη, μάλιστα η γυναίκα μου είπε να έρθουμε να μείνουμε εδώ. Είναι νωρίς ακόμα για την επόμενη χρονιά, αλλά θα συζητήσουμε με την ομάδα και μακάρι να μείνω, θα ήταν ιδανικά. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον κόουτς Καστρίτη».

Όσο για τον επόμενο στόχο. «Θέλω να είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τη νέα χρονιά. Σε αυτό θα με βοηθήσει ο Δημήτρης (Δοξάκης), ο οποίος είναι εξαιρετικός στη δουλειά του και θα είμαστε μαζί, σκοπός μου είναι να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν, μακάρι να είμαι και στον Αρη τη νέα σεζόν για μεγαλύτερες νίκες και πορεία!».

Τέλος, ο Σανόγκο θα μείνει για να δουλέψει μέχρι τέλους Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη και θα είναι παρών με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Παγκόσμιο.

 

To Top